Buut Culinair
Barry Knapen, Andy Marcelissen & Hans Keeris

Buut Culinair

Barry Knapen, Andy Marcelissen & Hans Keeris
€ 85,-
datum zaterdag 28 november za 28 nov
genre 18:30
incl. garderobe

Buut Culinair

Barry Knapen, Andy Marcelissen & Hans Keeris
€ 85,-
datum zaterdag 28 november za 28 nov
genre 18:30
incl. garderobe
Bij afwijkende aantallen neem contact op met onze receptie via info@oranjerie.valk.com

Over de voorstelling

Dinner Theater Show Buut Culinair! 

Heb jij het theater moeten missen? Niet meer voor lang! Tot en met december kan er tóch genoten worden van uniek theater op de bühne van de theaterzaal. In een intieme setting zorgen wij voor een uniek & avondvullend programma.

Geniet van een lekker driegangendiner inclusief tafelwater, wijn & bier terwijl Suzan Seegers de avond presenteert en onder begeleiding van Rob Mennen prachtige liedjes zingt. Tijdens de avond maken we ons op voor de hoofdact, Buutereedners. Barry Knapen, Andy Marcelissen & Hans Keeris zullen hun buut opvoeren.

U kunt een tafel reserveren voor 2 of 4 personen. Het avondvullend programma start met het ontvangst om 18.30 uur en zal duren tot 23:00 uur.

Mocht u willen blijven overnachten in een van de prachtige kamers in De Oranjerie om de avond helemaal compleet te maken, neemt u dan contact op met onze receptie en vraag naar de mogelijkheden.

Over Berry Knapen:

Berry Knapen is geen onbekende. Al 1 x 11 jaar is hij vaste gast bij Lachenderwies, een voorstelling van D'n Uul, hier in De Oranjerie. Lachenderwies is razend populair met jaarlijks 3 uitverkochte voorstellingen. Uit heinde en verre komt het publiek genieten van deze waanzinnige avond vol met buuten, dans en muziek. Deze Brabantse Tonpraoter is inmiddels al 8 x Brabants Kampioen Tonpraoten. Daarnaast ook nog 11 x winnaar van het Zuid-Nederlands Buuttekampioenschap.

Over Andy Marcelissen:

Andy Marcelissen (23 maart 1967) liep vroeger hand in hand met zijn moeder naar school. Met gebogen hoofd, af en toe een steentje wegtrappend. Aan zijn lichaamsuitdrukking was duidelijk te zien, dat ie geen zin in school had. Tijdens het speelkwartier kwam zijn moeder altijd stiekem even kijken naar wat er op het schoolplein gebeurde. Daar stond Andy dan moederziel alleen tegen een hek. Heel droevig. Bij de kleine Andy ging de neiging naar een sociaal isolement gepaard met het geheime verlangen om voor altijd in het middelpunt van de belangstelling te staan. Hij miste de natuurlijke behoefte aan gezelschap. Andy was heel erg op zichzelf. Had een levendig innerlijk leven. Hij voelde zich altijd aangetrokken tot iets anders dan waar het op dat moment over ging.

Hij wist het omgevingsgeluid uit te schakelen en zich bijvoorbeeld te focussen op de verplaatsing van de schaduw tijdens het speelkwartier. Aan de schijnbaar stille krochten en spelonken van zijn woelige en spokende brein, ontsproten larie en lyriek in ongerijmde poëzie. Nog niet wetend dat ze later een weg zouden vinden naar het podium van de schijn. Zijn podium. Die quasi stilte, die hij bewust creëerde, doorboorde jaren later ineens bruut dat schild. Zijn raadselen worden tegenwoordig zelfs in boekvorm verstild. Na ‘Ik hoor erbij’ en ‘Een 10 voor speling’ is dit dichtbundeltje het derde in de rij.

Die kleine, verlegen jongen. Neerslachtig starend tegen het hek. Het leek alsof de wereld om hem heen geen vat op hem kreeg. Maar natuurlijk wist hij dat zijn moeder om het hoekje stond te kijken.

Inclusief

  • Ontvangst met bubbels om 18.30 uur
  • Driegangenmenu
  • Huiswijn, bieren, frisdranken, tafelwater en koffie na
  • Theatershow

Let op: de getoonde vanaf prijs is voor een tafel voor 2 personen.

U kunt uw kaarten te allen tijde tot 24 uur voor aanvang annuleren en u ontvangt dan het betaalde geld retour.

Nagenieten in Cerise

Geniet heerlijk na in Cerise Grand Café. Dé plek om na de voorstelling de avond ontspannen af te sluiten met een borrelplankje en een glas wijn. Of kies een van onze andere borrelhapjes. Ontdek het zelf in Cerise.
Buut Culinair
Barry Knapen, Andy Marcelissen & Hans Keeris