Frans Pollux
Dinner Theater Show

Frans Pollux

Dinner Theater Show
€ 95,-
datum zaterdag 14 november za 14 nov
genre 18:30
incl. garderobe

Frans Pollux

Dinner Theater Show
€ 95,-
datum zaterdag 14 november za 14 nov
genre 18:30
incl. garderobe
Bij afwijkende aantallen neem contact op met onze receptie via info@oranjerie.valk.com

Over de voorstelling

Dinner Theater Show Frans Pollux! 

Heb jij het theater moeten missen? Niet meer voor lang! Tot en met december kan er tóch genoten worden van uniek theater op de bühne van de theaterzaal. In een intieme setting zorgen wij voor een uniek & avondvullend programma.

Geniet van een lekker driegangendiner inclusief tafelwater, wijn & bier terwijl Suzan Seegers de avond presenteert en onder begeleiding van Rob Mennen prachtige liedjes zingt. Tijdens de avond maken we ons op voor de hoofdact, Frans Pollux.

U kunt een tafel reserveren voor 2 of 4 personen. Het avondvullend programma start met het ontvangst om 18.30 uur en zal duren tot 23:00 uur.

Mocht u willen blijven overnachten in een van de prachtige kamers in De Oranjerie om de avond helemaal compleet te maken, neemt u dan contact op met onze receptie en vraag naar de mogelijkheden.

Over Frans Pollux:
Bijna vijfentwintig jaar staat Venlonaar Frans Pollux (1977) met een gitaar op de bühne. In die tijd schreef hij zo’n 250 liedjes en werkte hij mee aan meer dan 25 albums. Allemaal in het Venloos dialect. Zijn nummer Hald mich ‘s vas van z’n eerste band Neet oét Lottum is een vaste waarde in de Top 2000 en werd al eens gekozen tot mooiste Limburgse liedje allertijden.

Met zijn band Pollux (BJ Baartmans, Emil Szarkowicz, Rob Geboers, Alexander Op het Veld en Sjoerd Rutten) maakte hij drie solo-albums en deed hij verschillende tours. Hij verbindt zijn liedjes met kleine verhalen over grote zaken. Op zondag 19 januari 2020 stond hij op de planken van een uitverkocht Carré in Amsterdam, zijn grootste show ooit.

Daarnaast is Frans Pollux schrijver, columnist en journalist, hij schreef twee romans en werkte jaren voor de Limburgse omroep L1. Dit jaar maakt hij zijn eerste podcastserie voor de NTR en Radio, De laatste dans. De serie gaat over Uwe, een stamgast van een Roermonds café die ineens vertrekt om te sterven, zo is zijn verhaal. Maar er is veel meer aan de hand. De letste dans is een groot succes, de serie werd al meer dan een half miljoen keer gestreamd.

Inclusief

  • Ontvangst met bubbels om 18.30 uur
  • Driegangenmenu
  • Huiswijn, bieren, frisdranken, tafelwater en koffie na
  • Theatershow

U kunt uw kaarten te allen tijde tot 24 uur voor aanvang annuleren en u ontvangt dan het betaalde geld retour.

Nagenieten in Cerise

Geniet heerlijk na in Cerise Grand Café. Dé plek om na de voorstelling de avond ontspannen af te sluiten met een borrelplankje en een glas wijn. Of kies een van onze andere borrelhapjes. Ontdek het zelf in Cerise.
Frans Pollux
Dinner Theater Show