Weihnachtsfest der Volksmusik
Weihnachten wie’s früher war

Weihnachtsfest der Volksmusik

Weihnachten wie’s früher war
€ 95,-
datum vrijdag 18 december vr 18 dec
genre 18:30
incl. garderobe

Weihnachtsfest der Volksmusik

Weihnachten wie’s früher war
€ 95,-
datum vrijdag 18 december vr 18 dec
genre 18:30
incl. garderobe
Bij afwijkende aantallen neem contact op met onze receptie via info@oranjerie.valk.com

Over de voorstelling

Dinner Theater Show Weihnachtsfest der Volksmusik! 

Heb jij het theater moeten missen? Niet meer voor lang! Tot en met december kan er tóch genoten worden van uniek theater op de bühne van de theaterzaal. In een intieme setting zorgen wij voor een uniek & avondvullend programma.

Geniet van een lekker driegangendiner inclusief tafelwater, wijn & bier terwijl je geniet van Weihnachtsfest der Volksmusik.
Let op: deze Dinner Theater Show is zonder Suzan Seegers.

U kunt een tafel reserveren voor 2 of 4 personen. Het avondvullend programma start met het ontvangst om 18.30 uur en zal duren tot 23:00 uur.

Mocht u willen blijven overnachten in een van de prachtige kamers in De Oranjerie om de avond helemaal compleet te maken, neemt u dan contact op met onze receptie en vraag naar de mogelijkheden.

Over de show:
Een warm Alpenkerstfeest vanuit de woonkamer van Spiel mir einer.

Bijzondere tijden vragen om bijzondere optredens. Ook met de 1,5 meter regels gaan we met elkaar een fantastische Kerst beleven.

Want we zijn niet weg. We geven niet op. We willen met elkaar plezier beleven aan de mooiste muziek ter wereld. Maar daar hebben we u wel voor nodig! Daarom hebben we voor u een bijzonder Kerstconcert samengesteld.

Op de bühne van TheaterHotel De Oranjerie maken we Kerst 2020 onvergetelijk met Die Limburger Buben, Ruud Appelhof en Aegidius (Egid Ackermans – voorheen Tirol Sound).

In een woonkamersetting op het podium presenteert Wijbrand van der Sande een intiem en gezellig kerstconcert. De artiesten spelen live - deels klein en akoestisch - de mooiste kerstnummers uit de Alpenlanden terwijl de open haard en de lampjes in de kerstboom branden.

Want óók in 2020 begint de Kerst pas écht in het comfortabele pluche van het theater!

Inclusief

  • Ontvangst met bubbels om 18.30 uur
  • Driegangenmenu
  • Huiswijn, bieren, frisdranken, tafelwater en koffie na
  • Theatershow

U kunt uw kaarten te allen tijde tot 24 uur voor aanvang annuleren en u ontvangt dan het betaalde geld retour.

Nagenieten in Cerise

Geniet heerlijk na in Cerise Grand Café. Dé plek om na de voorstelling de avond ontspannen af te sluiten met een borrelplankje en een glas wijn. Of kies een van onze andere borrelhapjes. Ontdek het zelf in Cerise.
Weihnachtsfest der Volksmusik
Weihnachten wie’s früher war