Weihnachtsfest der Volksmusik
€ 39,75
datum donderdag 16 december do 16 dec
genre 20:00
incl. pauzedrankje en garderobe
€ 39,75
datum donderdag 16 december do 16 dec
genre 20:00
incl. pauzedrankje en garderobe

Over de voorstelling

Tijdens het 17de “Weihnachtsfest der Volksmusik” hebben we enkel artiesten uitgenodigd die nog nooit met de Kerst in Nederland waren.  Maar dat gaat nu veranderen!  Ze hebben de mooiste Kerstliederen voor je uitgezocht en zullen een optreden geven op een manier zoals je ze nog nooit gezien en gehoord hebt.

Eindelijk is het gelukt om Oesch’s die Dritten met Kerst naar ons land te krijgen. Melanie Oesch en haar familie werden beroemd nadat ze in de Musikantenstadl op de Duitse televisie iedereen versteld deed staan met de Kukuksjodler, de snelste jodel ter wereld.  De rest is geschiedenis.

Sindsdien behoren ze tot de top  van de Volksmusik in Europa en trekken ze overal uitverkochte zalen.

Mario & Christoph gingen als duo verder nadat het legendarische Alpentrio Tirol ophield te bestaan. Maar de gouden stem van Alpentrio Tirol is en blijft Mario.  Samen met Christoph brengt hij de ultieme kerstsfeer naar ons land.

Die Fetzig’n aus dem Zillertal – Op dit moment één van de bekendste, populairste en meest geliefde muziekgroepen uit het beroemde Zillertal. Zij weten als geen ander hoe je Kerst viert in Tirol en dat gaan ze ons zeker laten beleven.

Het Weihnachtsfest wordt voor de 17de keer gepresenteerd door Wijbrand van der Sande.

Zijn televisieprogramma “Gipfelstammtisch” trekt wekelijks vele honderdduizenden kijkers in geheel Europa op zes televisiestations en tijdens dit kerstfeest neemt hij je aan de hand mee door het sfeervolle kerstlandschap in het theater.

Covid-19

Voor deze voorstelling is een coronatoegangsbewijs verplicht.

Om dit te controleren maken wij gebruik van de CoronaCheck-app in combinatie met een geldig ID-bewijs.

Zonder een geldig coronatoegangsbewijs krijg je geen toegang tot de foyers & het theater.

Nagenieten in Cerise

Geniet heerlijk na in Cerise Grand Café. Dé plek om na de voorstelling de avond ontspannen af te sluiten met een borrelplankje en een glas wijn. Of kies een van onze andere borrelhapjes. Ontdek het zelf in Cerise.
Weihnachtsfest der Volksmusik