Bouwblog

Bouwupdate: Week 2

Theaterstoelen zijn er uit!

Het theater is vanaf maandag 13 juni officeel een bouwterrein te noemen! De aannemer is namelijk gestart met de uitvoering van de werkzaamheden en dat betekent, ook voor ons eigen personeel, dat we niet meer zomaar het theater in en uit mogen lopen. 

Driessen Elektro heeft alle elektra afgesloten en een speciale elektriciteisaansluiting aangelegd voor tijdens de bouwperiode. Deze bouwaansluiting zit in een speciale kast, die water- en wind dicht is, zodat de vakmannen veilig kunnen (ver)bouwen. 

Ook is er een afgesloten buitenterrein gecreëerd, zodat de werkmannen al het sloopafval in de containers kunnen afvoeren. Daardoor zijn de parkeerplaatsen achter ons hotel niet meer beschikbaar voor onze hotelgasten. Zij kunnen nu hun auto parkeren in het Q-Park achter De Oranjerie. 

 

De aannemer die de verbouwing in goede banen leidt, is Van Heur Bouw & Onderhoud, een familiebedrijf dat inmiddels al 75 jaar als een professionele bouwpartner bekend staat. Wij zijn ontzettend blij met deze samenwerking, want zij zetten de komende tijd hun kennis en ervaring in om de verbouwing van het theater op rolletjes te laten lopen. Ook sturen zij de vakmannen van Van Heezen aan, die deze week zijn begonnen met de sloop van het theater. 

Je kunt wel zien dat het aanzicht van het theater nu ook écht veranderd is. En dat al in één week! Alle theaterstoelen zijn er inmiddels uitgehaald en alles wordt een voor een kaal gestriptWe besloten er een timelapse van te maken en hebben een camera neergezet die elk uur een foto maakte van de voortgang. In de timelapse kun je zien hoe de stoelen eruit zijn gehaald en wat dat allemaal voor puin met zich mee bracht! Toch wel gaaf om de veranderingen per uur te zien!! 

Ben jij benieuwd wat er gebeurt in week 3 van de verbouwing? Volg ons dan op onze Instagram en Facebookpagina en hou ook zeker onze bouwblog in de gaten, want alleen hier uploaden we elke week exclusieve content waarmee we jou een kijkje achter de schermen geven!

Nieuwsbericht delen?