Bouwblog

Bouwupdate: Week 12

Laatste loodjes dieptepunt

Vorige week kon je zien hoe onze vakmannen de diepte in gingen in de theaterzaal, maar we kunnen je alvast vertellen; deze week zijn ze nóg dieper gegaan. We weten niet zeker of ze nu al echt het aller laagste dieptepunt hebben bereikt of dat dat deze week nog gaat komen, maar één ding weten we wel al zeker: het is een moeilijke klus!

Deze week zijn de voorbereidingen getroffen om de grote graafmachine weer naar buiten te kunnen rijden. Want dat gaat niet zomaar! De zandberg aan de rechter zijkant is net steil genoeg gemaakt, zodat het overmatige zand nog naar boven kan worden afgevoerd én dat de graafmachine zich nog over deze steile berg naar boven kan verplaatsen. Daarnaast zijn er alvast een aantal grote balken neergelegd, zodat de kleinere graafmachine het over kan nemen zodra het tijd is. Op deze manier kan het laatste zand en sloopafval ook nog worden afgevoerd. 

Verder zijn ze al aardig gevorderd met het schuren van de vloer in de foyers. Het stof dat vrijkomt wordt grotendeels opgezogen door de zuigers die aan het schuurapparaat vast zitten. Bekijk de video voor de echte beleving! Én als je goed kijkt, zie je ook nog een snelle before and after van de trap die midden in de foyers stond. 

Ben je benieuwd wat er in week 13 gebeurt?  Zorg dan dat je ons volgt op InstagramFacebook en LinkedIn en houd ook zeker onze bouwblog in de gaten, want alleen hier uploaden we elke week exclusieve content waarmee we jou een kijkje achter de schermen geven!

Nieuwsbericht delen?