Dinner Theater Shows

Heb jij het theater moeten missen? Niet meer voor lang! Tot en met december kan er tóch genoten worden van uniek theater op de bühne van de theaterzaal. In een intieme setting zorgen wij voor een uniek & avondvullend programma.

Geniet van een lekker driegangendiner inclusief tafelwater, frisdranken, wijn & bier terwijl Suzan Seegers de avond presenteert en prachtige liedjes zingt. Tijdens de avond maken we ons op voor de hoofdact die opgevoerd zal worden door tal van verschillende artiesten. Zo zijn Bert Visscher, Kees van Amstel, Roué Verveer, Karin Bloemen, Ellen ten Damme en nog véél meer van de partij.

Onze Dinner Theater Shows zijn inclusief:
Ontvangst met bubbels om 18.30 uur, driegangenmenu, huiswijn, bieren, frisdranken, tafelwater en koffie na en een theatershow.

 

Nieuwe maatregelen:
In verband met de nieuwe maatregelen zijn de Dinner Theater Shows van Dana Winner, Renée van Wegberg, Karin Bloemen, Lennon & McCartney Acoustic en Kees van Amstel geannuleerd. Mocht je hier een ticket voor hebben dan wordt je hier per mail over ingelicht en krijg je het geldbedrag retour.

Onze Dinner Theater Shows

Bert Visscher

Hoor de Engelen zingen
Bert Visscher zingt en vertelt een uur. Prachtnummers van Waits tot Aznavour. Klein gezelschap voor klein publiek. Geen cabaret in grote decors, maar lekker achterover luieren en luisteren. Bescheiden voorstelling in bescheiden tijden. Met een fantastische muzikale bezetting. Hoor de engelen zingen, maar luister eerst eens naar Visscher. Kon wel eens een vreemd uur worden.
do 5 & vr 6 november
Dinnershow
Met wie ga jij naar de Dinner Theater Show?