Nieuws

wo 15 dec 2021

COVID-update: 15 december

Avondsluiting verlengd
wo 15 dec 2021

COVID-update: 15 december

Avondsluiting verlengd

Het kabinet heeft gisteravond de maatregelen die sinds 28 november 2021 gelden tot en met in ieder geval vrijdag 14 januari 2022 verlengt. Op 14 januari 2022 wordt de situatie opnieuw beoordeeld. Het kan zijn dat het inzicht van het OMT over de omikronvariant aanleiding geeft om dit weegmoment te vervroegen.

De verlenging van de avondsluiting zorgt ervoor dat ons theater tot en met in ieder geval 14 januari na 17:00 is gesloten. (Familie)voorstellingen die voor 17:00 gaan zoveel mogelijk door op 1,5 meter.

Heb jij tickets voor een voorstelling die voor 14 januari 2022 op de bühne zou staan? Dan krijg je binnenkort van ons een mailtje waarin meer informatie staat. Ook kan je hier alvast lezen wat de mogelijke opties zijn.

Wij zijn inmiddels al druk bezig om te zorgen dat onze bezoekers zo snel mogelijk duidelijkheid krijgen over hun voorstelling. Om dit zo snel mogelijk te laten verlopen verzoeken wij je om geen contact met ons op te nemen voor vragen omtrent de nieuwe maatregelen. Die tijd gebruiken wij liever om iedereen met een ticket zo snel mogelijk te informeren.

We hopen op jouw begrip en hopelijk kunnen wij je snel (weer) verwelkomen in ons theater!

Nieuwsbericht delen?