Theaterarrangementen

Maak uw avond helemaal compleet. Boek een diner of een diner mét overnachting. Dat is pas écht onbezorgd en ontspannen genieten.

TheaterDiner Arrangement 
Met het TheaterDiner Arrangement gaat u een onbezorgde en ontspannen avond tegemoet. Terwijl u geniet van het heerlijke verrassingsmenu, houden wij de tijd in de gaten, zodat u altijd op tijd bent voor de voorstelling. Laat u verwennen met een amuse, aperitief, lekkere huiswijn en verschillende kleine hapjes en uiteraard het culinaire verrassingsmenu. En dat allemaal voor één vaste prijs.

TheaterHotel Arrangement
Wilt u niet alleen in de avond verwend worden? Kies dan voor het TheaterHotel Arrangement. Hiermee geniet u niet alleen van een heerlijk verrassingsmenu en een mooie voorstelling, maar ook van uw nachtrust in een van onze kamers of suites. De volgende ochtend staat er een uitgebreid ontbijtbuffet klaar om de dag weer goed te beginnen.

HappyHour
Indien u het TheaterHotel Arrangement op vrijdag of zaterdag boekt wordt het arrangement uitgebreid met ons Happy Hour. Tijdens het Happy Hour wordt u van 15:30 tot 16:30 nog meer verwend met heerlijke hapjes, drankjes en gezelligheid.

Meer informatie over deze arrangementen kunt u vinden in het menu aan de linkerkant.