Voorzieningen

Stoelverhogers
Voor de allerkleinste bezoekers beschikt TheaterHotel De Oranjerie over een beperkt aantal stoelverhogers die voor aanvang van de voorstelling aan de garderobe verkrijgbaar zijn.

Rolstoelgebruikers en slechthorenden
Er zijn plaatsen beschikbaar voor rolstoelgebruikers. Als u gebruik wilt maken van deze rolstoelplaatsen, dient u dit bij het reserveren te vermelden. Rolstoelgebruikers kunnen niet via internet bestellen!

Voor slechthorenden beschikt TheaterHotel De Oranjerie over een infrarood-installatie. Bij de garderobe is apparatuur gratis te leen.

Routebeschrijving & Parkeergarage
TheaterHotel De Oranjerie heeft een centrale stadsligging. Door deze ligging en de eenrichtingsweg is het handig om vooraf te bepalen hoe u het beste kunt rijden. Bekijk hier wat voor u de handigste route is.

Wanneer u een theatervoorstelling bezoekt in TheaterHotel De Oranjerie kunt u parkeren in Q-park parkeergarage aan de achterzijde van TheaterHotel De Oranjerie. U kunt voor of na de voorstelling een uitrijdkaart kopen bij de receptie van TheaterHotel De Oranjerie voor de Q-park parkeergarage.

Parkeerkosten
Indien u gebruik maakt van de Q-Park garage ‘De Oranjerie’ is het parkeren niet gratis. Wel kunt u na uw bezoek aan een voorstelling bij onze receptie een uitrijkaart kopen voor € 7,50. Zo parkeert u voordelig en hoeft u na afloop van de voorstelling niet in de rij te staan bij de betaalautomaat. Houd hierbij rekening dat deze parkeerkaart geldig is tot 5 uur na inrijden van de parkeergarage. Staat uw auto langer dan 5 uur in de garage dan kunt u bij de parkeerautomaat bijbetalen. Bezoek de website van Q-Park voor de reguliere tarieven.