Testvoorstellingen

Testvoorstellingen

Wij hebben goed nieuws: we mogen weer heel even open! Op dinsdag 13, woensdag 14 en donderdag 15 april hebben wij op verzoek van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur & Wetenschap (OCW) testvoorstellingen geprogrammeerd.

 

Het gaat om een landelijke test om te onderzoeken of de logistiek rondom corona-sneltesten in de daarvoor aangewezen teststraten goed en efficiënt werkt. 

 

Wij zijn uiteraard blij dat we ein-de-lijk weer onze theaterbezoekers mogen ontvangen. Wij hebben voor jullie drie fantastische artiesten weten te strikken voor deze testvoorstellingen.

Hoe werkt het?

Staat jij al te springen om het theater weer te mogen bezoeken? Je kunt er bij zijn!
Om de testvoorstellingen voor iedereen zo veilig mogelijk te maken zitten er een aantal voorwaarden aan verbonden.

Zo is iedereen verplicht om zich tot uiterlijk 40 uur voor de voorstelling te laten testen op corona. Zonder negatieve test komen bezoekers het theater niet binnen.

 

Nadat je een ticket hebt gekocht ontvang je van ons een bevestiging met daarin een link om een afspraak te maken voor een coronatest. Iedereen die voorstelling bezoekt moet worden getest, ook kinderen.
Deze afspraak kan je zelf inplannen in een teststraat naar keuze. De dichtstbijzijnde teststraat zit in Roermond op de Burghoffweg 9. Indien je negatief getest bent, kun je in de CoronaCheck app jouw testbewijs maken doormiddel van een QR-Code.
Deze QR-code samen met het ticket geeft je toegang tot de voorstelling.
Heeft u geen smartphone? Dan volstaat een uitgeprint testbewijs ook.

 

Negatieve test
Om het theater binnen te worden gelaten dien je voor aanvang van de voorstelling een negatieve test te kunnen tonen die niet ouder is dan 40 uur.
Positief getest?
Dan mag je de voorstelling helaas niet bezoeken. Geen zorgen, je kunt de tickets kosteloos tot aan de voorstelling annuleren door ons te bellen of te mailen.

 

Let op:

alleen testresultaten die ingepland zijn via Testen voor Toegang worden geaccepteerd om toegang te krijgen tot de testvoorstelling.

Download de CoronaCheck app

 

 

Meer weten over hoe de CoronaCheck app precies werkt? Kijk dan op www.coronacheck.nl.

Extra maatregelen rondom de voorstellingen

Om de 1,5 meter te kunnen waarborgen kunnen we helaas geen groepen toelaten. Er kunnen maximaal twee tickets besteld worden. Bezoekers worden per twee naast elkaar neergezet.
Tussen iedere twee bezoekers laten we drie lege stoelen. Zo garanderen we de 1,5 meter afstand in de zaal.
Ook de rijen tussen de bezoekers worden leeg gelaten. De rijen worden om en om bezet zodat ook op deze manier de 1,5 meter wordt gehanteerd.

De voorstellingen

Voor deze testvoorstellingen hebben wij drie fantastische artiesten bereidt gevonden om in De Oranjerie op te treden. De voorstellingen vinden plaats op dinsdag 13, woensdag 14 en donderdag 15 april en ze beginnen om 19:30. De voorstellingen hebben geen pauze om onnodig lopend verkeer te vermijden en jassen en tassen gaan mee de zaal in. Uiteraard zorgen we wel voor een drankje vooraf, deze mag je ook meenemen de zaal in. Daarnaast zorgen wij ervoor dat de voorstellingen uiterlijk om 21:00 zijn afgelopen om voor de avondklok weer thuis te kunnen zijn. Houd hier zelf echter wel rekening mee, je blijft zelf verantwoordelijk.

 

Parkeren
Zoals je van ons gewend bent kan er gemakkelijk geparkeerd worden in de Q-Park garage aan de achterzijde van De Oranjerie. Hiervoor kun je vooraf al een parkeerticket voor kopen via Q-Park garage De Oranjerie. Met dit parkeerticket kan je op basis van kenteken gemakkelijk in en uitrijden. Geen gedoe meer met uit- en inrij kaartjes!

Meer vragen?

Voor meer FAQ’s over het testen kijk op www.testenvoortoegang.nl.