Heritage Sinfonietta
Jubileumconcert
€ 19,50
datum vrijdag 19 april vr 19 apr
genre 20:00
incl. pauzedrankje en garderobe

Over de voorstelling

In 2019 gaf Heritage Sinfonietta het allereerste concert in het bestaan van het orkest in de Ursulakapel aan de Voogdijstraat. Het orkest wil, onder leiding van dirigent Martijn Pepels, een waardevolle toevoeging vormen aan het bestaande aanbod van klassieke muziek in de regio, en dit voorzien van een eigen geluid en signatuur. Vijf jaar na het debuut heeft Heritage Sinfonietta zich weten te ontwikkelen tot een volwaardige speler in het Limburgse culturele veld met klassieke concerten van hoogstaand niveau én originele eigen producties. Daarbij heeft het orkest steeds weer nieuw en groter publiek aan zich weten te binden. Dat mag gevierd worden!

Heritage Sinfonietta presenteert tijdens dit jubileumconcert een feestelijk programma waarin maar liefst vier ‘solisten van het eerste uur’ opnieuw te horen zijn: dit keer in de Sinfonia Concertante voor Vier Blazers van Wolfgang Amadeus Mozart. Vervolgens mag u zich verheugen op de monumentale Zevende Symfonie van Ludwig van Beethoven en een aantal leuke verrassingen voor publiek én orkest!

 

Nagenieten in Cerise

Geniet heerlijk na in Cerise Grand Café. Dé plek om na de voorstelling de avond ontspannen af te sluiten met een borrelplankje en een glas wijn. Of kies een van onze andere borrelhapjes. Ontdek het zelf in Cerise.

Anderen bekeken ook

label Cabaret
Vanaf € 34,-
datum Do 29 mei om 20:00
Tickets
Vanaf € 34,-
label Familie
Vanaf € 21,50
datum Za 15 mrt om 19:00

De Gorgels | 6+

Naar het gelijknamige kinderboek van Jochem Myjer
Tickets
Vanaf € 21,50
label Familie
Vanaf € 21,-
datum Zo 9 mrt om 16:00

Bumba show | 1+

Het Verjaardagsboek
Tickets
Vanaf € 21,-

Heritage Sinfonietta

Jubileumconcert
incl. pauzedrankje en garderobe
Vanaf € 19,50
Tickets