Arrangementen

TheaterDiner

Heerlijk genieten
Met het TheaterDiner arrangement kies je voor een onbezorgd en ontspannen avondje uit. Terwijl jij geniet van het heerlijke driegangen keuzemenu, houden wij de tijd voor je in de gaten. Zo ben jij er zeker van dat je niets van de voorstelling mist. Laat je verwennen met een heerlijk driegangen keuzemenu om de prachtige theateravond mee te beginnen.
3-gangen diner
Incl. tafelwater

TheaterHotel

TheaterHotel De Oranjerie
Wilt je niet alleen in de avond verwend worden? Kies dan voor het TheaterHotel Arrangement. Hiermee geniet je niet alleen van een heerlijk driegangen keuzemenu en een mooie voorstelling, maar ook van uw nachtrust in een van onze hotelkamers of suites. De volgende ochtend staat er een uitgebreid ontbijtbuffet klaar om de dag weer goed te beginnen.
Comfort kamer
Incl. rijkelijk ontbijtbuffet

Vooralsnog is het niet mogelijk om in het besteltraject een TheaterHotel te reserveren. Dit zal in een later stadium aan het besteltraject worden toegevoegd zodat je gemakkelijk zelf je eigen avondje uit kan samenstellen. Mocht je nu graag een TheaterHotel willen bijboeken dan kan dit door contact op te nemen via info@oranjerie.valk.com.