Arrangementen

TheaterDiner

Heerlijk genieten
Met het TheaterDiner arrangement kies je voor een onbezorgd en ontspannen avondje uit. Terwijl jij geniet van het heerlijke driegangen keuzemenu, houden wij de tijd voor je in de gaten. Zo ben jij er zeker van dat je niets van de voorstelling mist. Laat je verwennen met een heerlijk driegangen keuzemenu om de prachtige theateravond mee te beginnen.
 
*TheaterDiner arrangementen zijn direct via de website bij te boeken. Bij het reserveren van uw ticket krijgt u de keuze, indien dit arrangement beschikbaar is, om deze toe te voegen.
3-gangen diner
Incl. tafelwater
Incl. koffie & thee

TheaterBuffet

Onbeperkt genieten

Ervaar op geselecteerde vrij- en zaterdagen een spectaculair dinerbuffet in ons nieuwe live-cooking restaurant. Een geweldige beleving waarbij onze chef’s, naast een uitgebreid buffet, ook á la minute verse maaltijden voor je bereiden. Geniet van onder andere verschillende sushigerechten, á la minute bereide vis- en vleespecialiteiten, rijkelijk gevulde salades, verrassende voorgerechten en een uitgebreid dessertbuffet mét softijsbar!

*TheaterBuffet arrangementen zijn direct via de website bij te boeken. Bij het reserveren van uw ticket krijgt u de keuze, indien dit arrangement beschikbaar is, om deze toe te voegen.

Incl. koffie & thee
Diverse rijkelijke gevulde salades
Á la minute bereide vis- en vleesspecialiteiten
Uitgebreid dessertbuffet

TheaterHotel

TheaterHotel De Oranjerie
Wil je niet alleen in de avond verwend worden? Kies dan voor het TheaterHotel Arrangement. Hiermee geniet je niet alleen van een heerlijk driegangen keuzemenu en een mooie voorstelling, maar ook van je nachtrust in een van onze hotelkamers of suites. De volgende ochtend staat er een uitgebreid ontbijtbuffet klaar om de dag weer goed te beginnen.
Comfort (deluxe) kamer
Incl. rijkelijk ontbijtbuffet

Vooralsnog is het niet mogelijk om in het besteltraject een TheaterHotel arrangement te reserveren. Dit zal in een later stadium aan het besteltraject worden toegevoegd zodat je gemakkelijk zelf je eigen avondje uit kan samenstellen. Mocht je nu graag een TheaterHotel willen bijboeken dan kan dit door contact op te nemen via info@oranjerie.valk.com.