Winacties

Winacties

Onze lopende winacties

Kans maken op tickets of andere leuke prijzen? Af en toe hebben wij een leuke winactie waarmee je iets kan winnen! Op deze pagina staat het overzicht van de lopende winacties.

Shrek kleurplaat

Winactie magazine 24 • 25

Heb jij het nieuwe magazine van De Oranjerie al gescoord? Dan heb je vast en zeker de kleurplaat van Shrek de Musical al gezien! Met deze kleurplaat maak je kans op gratis buffet voor maar liefst 4 personen in ons gloednieuwe 'Le Jardin'! Hoe gaaf is dat?!


Je kan de kleurplaat uit het magazine scheuren en inkleuren of je kunt de kleurplaat onderaan deze pagina downloaden. Dan kun je hem zelf op ieder gewenst formaat en papier afdrukken. Wanneer kunnen wij jouw mooie creatie bewonderen?


Hoe doe je mee?
Kleur de kleurplaat in en geef deze af bij de receptie/theaterkassa of stuur hem op naar Theater De Oranjerie, Kloosterwandplein 12-16, 6041 JA Roermond t.a.v. Margje Spätjens. Doe dit vóór 31 december 2024 om kans te kunnen maken. Uiterlijk in de tweede week van januari 2025 nemen wij contact op met de winnaars.

Woordzoeker

Winactie magazine 24 • 25

Als je het magazine al hebt, heb je naast Shrek vast en zeker ook de woordzoeker al gezien! Met deze woordzoeker maak je kans op twee tickets voor de spectaculaire en magische show 'Amilia, Cirque Acrobatique'!


Je kan de woordzoeker mét oplossing uit het magazine scheuren en maken, of hier downloaden. Dan kun je hem zelf op ieder gewenst formaat en papier afdrukken.


Hoe doe je mee?
Maak de woordzoeker en geef deze met de juiste oplossing af bij de receptie/theaterkassa of stuur hem op naar Theater De Oranjerie, Kloosterwandplein 12-16, 6041 JA Roermond t.a.v. Margje Spätjens. Doe dit vóór 1 december 2024 om kans te kunnen maken. Uiterlijk in de tweede week van december 2024 nemen wij contact op met de winnaars.