Shuld of Onschuld
De Strafmoord
€ 17,50
datum dinsdag 27 december di 27 dec
genre 10:00
Online voorstelling | Geschikt vanaf 12 jaar

Over de voorstelling

[ONLINE VOORSTELLING]

Doe mee met de nieuwe, theatrale, online rechtszaak - Schuld of Onschuld: De Strafmoord

Met Jan Kooijman, Louise Korthals, Jules Croiset, Mark Rietman, Waldemar Torenstra, Jeroen Spitzenberger, Isa Hoes, Victor Reinier, Urmi Plein, Willem Voogd, Ilse Warringa, Roos van Erkel, Yara Alink, Kim van der Weij, Najib Amhali en Sanne Wallis de Vries.

Terecht staat Wim de Ruiter. Hij wordt verdacht van de moord op Siegert van der Zijl die begin dit jaar met een ingeslagen schedel werd aangetroffen in zijn huis. De Ruiter heeft een motief, want het slachtoffer werd eerder vrijgesproken in een zaak die te maken had met zijn dochter Danielle. Heeft Wim de Ruiter vervolgens voor eigen rechter gespeeld? Zelf ontkent hij in alle toonaarden.

De deelnemers van Schuld of Onschuld vormen de jury. Na vijf procesdagen met tientallen filmpjes met verklaringen, getuigenissen en pleidooien en inzage in diverse dossiermaterialen, mogen zij het oordeel vellen: is Wim de Ruiter schuldig of onschuldig? Daarna volgt een film met de ware toedracht.

Nagenieten in Cerise

Geniet heerlijk na in Cerise Grand Café. Dé plek om na de voorstelling de avond ontspannen af te sluiten met een borrelplankje en een glas wijn. Of kies een van onze andere borrelhapjes. Ontdek het zelf in Cerise.

Anderen bekeken ook

label Muziek
Vanaf € 42,50
datum Zo 21 apr om 20:00

Herman van Veen

Een voorstelling
Tickets
Vanaf € 42,50
label Verhuring
Vanaf € 47,50
datum Do 27 jun om 19:30

Ons Kind

Het beste voor jouw kind
Tickets
Vanaf € 47,50