Strange Brew & Leo Blokhuis
A Love Letter To 1974
€ 29,50
datum woensdag 17 januari wo 17 jan
genre 20:00
incl. pauzedrankje en garderobe

Over de voorstelling

In A Love Letter To 1974 gaan we vijftig jaar terug, naar 1974. In de zomer schopt het Nederlands elftal het tot de finale tegen Duitsland en in oktober regende het elke dag. Richard Nixon treedt af wegens het Watergate-schandaal en in Zaïre bokst Ali tegen Foreman in The Rumble in the Jungle. De Film van Ome Willem is voor het eerst op de buis en ABBA wint met Waterloo het Eurovisie Songfestival. Verder is 1974 het muzikale jaar van Jesus Christ Superstar, Robert Long, The Cats, David Bowie en Paul McCartney.

Leo Blokhuis neemt ons, muzikaal bijgestaan door zijn muzikale vrienden van Strange Brew, in dit theaterconcert mee terug naar ‘74. Hoe zag de wereld eruit? En wat zien en horen we daar nu nog van terug? Verwacht een avond vol wereldnieuws, persoonlijke verhalen en vooral héél veel muziek. Met recht een goed begin van een gelukkig nieuw jaar.

Nagenieten in Cerise

Geniet heerlijk na in Cerise Grand Café. Dé plek om na de voorstelling de avond ontspannen af te sluiten met een borrelplankje en een glas wijn. Of kies een van onze andere borrelhapjes. Ontdek het zelf in Cerise.

Anderen bekeken ook

label Muziek
Vanaf € 30,-
datum Di 16 jan om 20:00
Tickets
Vanaf € 30,-
label Toneel
Vanaf € 32,50
datum Wo 25 okt om 20:00

Huub Stapel

Alleen Familie - reprise
Tickets
Vanaf € 32,50

Strange Brew & Leo Blokhuis

A Love Letter To 1974
incl. pauzedrankje en garderobe
Vanaf € 29,50
Tickets