Wit Konijn Rood Konijn
Merijn Scholten
genre Toneel
Theater Venlo

Wit Konijn Rood Konijn

Merijn Scholten
Gratis
datum zaterdag 13 maart za 13 mrt
genre 20:00

Over de voorstelling

Op 13 maart 2020 moesten bijna alle theaters ter wereld hun deuren sluiten vanwege corona. Nu één jaar later wordt er in meer dan 30 landen op 13 maart 2021 de voorstelling ‘Wit Konijn Rood Konijn’ gespeeld om hierbij stil te staan. In theaters over de hele wereld, van Argentinië tot Australië en van India tot Nederland, gaan acteurs het toneel op om de kracht van theater te tonen. Een internationale viering van inspiratie, verbeeldingskracht en het bewijs dat creativiteit altijd tegenslag kan weerstaan.

Limburg
Wit Konijn Rood Konijn zal ook in Limburg te zien zijn, in De Maaspoort Venlo. De acteur die daar ter plekke de verzegelde envelop overhandigd krijgt, is Merijn Scholten. Merijn Scholten is cabaretier, radio-columnist en tekstschrijver. Hij schreef o.a. teksten voor Dit was het nieuws en werkt mee aan het cabaretgedeelte van Spijkers met Koppen. Samen met Thomas Gast vormde hij het cabaretduo De Partizanen.

Nagenieten in Cerise

Geniet heerlijk na in Cerise Grand Café. Dé plek om na de voorstelling de avond ontspannen af te sluiten met een borrelplankje en een glas wijn. Of kies een van onze andere borrelhapjes. Ontdek het zelf in Cerise.

Anderen bekeken ook

label Cabaret
Vanaf € 36,-
Laatste kaarten
datum Vr 8 mrt om 20:00

Bert Visscher

Dat zie je een ander niet doen
Tickets
Vanaf € 36,-