Poppodium

Poppodium

Voor het nieuwe seizoen kunnen we een nieuw genre toevoegen; Poppodium! Een unieke ervaring die niet te vergelijken is met onze andere genres. Het verschil tussen het genre Poppodium en onze overige genres is groot. We leggen je graag uit wat deze verschillen zijn.

 

Met de renovatie van onze theaterzaal is de zaal multifunctioneel geworden. Zo staan de eerste elf rijen allemaal op individuele liften. Door de liften in hoogte te verstellen kunnen wij gemakkelijk een volledig vlakke vloer creëren. Daarbij is er onder iedere lift ruimte om de theaterstoelen op te bergen.

 

De vlakke vloer geeft ons nieuwe mogelijkheden, zoals het genre Poppodium. Een voorstelling met het genre Poppodium kan dan ook gezien worden als een staconcert. De theaterstoelen zijn weggehaald waardoor er alleen nog maar staanplaatsen over zijn. Daarnaast is er nog een groot verschil met een normale voorstelling; er is een bar aanwezig in de zaal!

 

Alle verschillen tussen het genre Poppodium en onze andere genres hebben wij hieronder naast elkaar gezet.

Vlakke zaal
Normaal heeft onze theaterzaal 23 rijen met stoelen. Van deze 23 rijen kunnen wij de voorste 11 rijen individueel omhoog of omlaag bewegen. Door de eerste 11 rijen op gelijke hoogte te zetten creëren we een volledig vlakke vloer tot en met rij 12, waar de trappen beginnen.

 

Geen zitplaatsen
Met het maken van een vlakke vloer worden alle stoelen tot en met rij 11 weggehaald. De stoelen van rij 12 tot en met 23 zijn tijdens een poppodium voorstelling niet toegankelijk. Wij hebben bij een voorstelling met het genre Poppodium dan ook geen zitplaatsen. Het is te allen tijde een staconcert. Dit verschilt met het genre 'Muziek' waarbij wij juist wel zitplaatsen hebben, maar geen staanplaatsen.

 

Inclusief garderobe
Alle professionele voorstellingen bij ons zijn inclusief gratis garderobe. Het maakt daarbij niet uit welk genre het is, dus ook bij het genre Poppodium.

 

Exclusief pauzedrankje
Voorstellingen met het genre Poppodium hebben geen gratis pauzedrankje. In plaats daarvan hebben wij een bar in de zaal waar onze bezoekers zelf tegen betaling drankjes kunnen bestellen.

 

Geen pauze
Voorstellingen met het genre Poppodium hebben geen pauze.

 

Geen aparte rolstoelplaatsen
Er zijn geen vaste rolstoelplaatsen beschikbaar bij een Poppodium voorstelling. Rolstoelgebruikers zijn bij ieder genre van harte welkom, ook bij het genre Poppodium. Wij kunnen bij dit genre alleen niet garanderen dat er goed zicht is aangezien wij geen vaste plaatsen hebben. Rolstoelgebruikers kunnen gewoon een normaal ticket aanschaffen.

 

Bar in de zaal
Gedurende een Poppodium voorstelling zal er een bar aanwezig zijn in de zaal. Er is geen portemonneeloze pauze en drankjes zijn voor eigen rekening.

 

Voor- en/of afterparty
Afhankelijk van de voorstelling kan er een voor- en/of afterparty zijn. Hier zullen wij onze bezoekers tijdig over informeren. Gedurende de voor- en/of afterparty zal de bar open zijn.