3JS en Red Limo Quartet
€ 37,-
datum vrijdag 17 mei vr 17 mei
genre 20:00
incl. pauzedrankje en garderobe

Over de voorstelling

In het voorjaar van 2024 komen de 3JS met een zeer bijzonder gezelschap naar de Nederlandse theaters. Het Red Limo Quartet is een strijkkwartet onder leiding van cellist en arrangeur Jonas Pap. Dit viertal is in de afgelopen jaren vaak te zien geweest op televisie, onder andere in het programma ‘Matthijs draait door’ en ze tourden zelfs de hele wereld over als begeleiders van niemand minder dan Eddie Vedder, zanger van de band Pearl Jam tijdens zijn solo-tournee.

Ook de 3JS hebben vaker met dit kwartet samengewerkt in voorgaande jaren. De Nederlandstalige, vaak folk-achtige muziek van de 3JS leent zich uitstekend voor de prachtige strijkers-arrangementen van zo’n kwartet. Voor deze unieke, eenmalige tour hebben de 3JS samen met de strijkers hun meest bijzondere liedjes in een compleet nieuw jasje gestoken.

Afwisselend zullen ook nog een aantal zeer verrassende covers voorbij komen. Komt dat zien!!!

Nagenieten in Cerise

Geniet heerlijk na in Cerise Grand Café. Dé plek om na de voorstelling de avond ontspannen af te sluiten met een borrelplankje en een glas wijn. Of kies een van onze andere borrelhapjes. Ontdek het zelf in Cerise.

Anderen bekeken ook

label Muziek
Vanaf € 35,-
datum Do 13 jun om 20:00
Tickets
Vanaf € 35,-
label Komedie
Vanaf € 35,-
datum Do 16 jan om 20:00

Casa Mia

Een muzikale komedie met liters limoncello
Tickets
Vanaf € 35,-
label Show
Vanaf € 66,-
datum Wo 9 okt om 20:00

Hans Klok

Face The Future
Tickets
Vanaf € 66,-
incl. pauzedrankje en garderobe
Vanaf € 37,-
Gesloten