Cabarestafette
€ 18,50
datum woensdag 6 maart wo 6 mrt
genre 20:00
incl. pauzedrankje en garderobe

Over de voorstelling

Ontdek kakelvers cabarettalent!

Sinds jaar en dag is de Cabarestafette dé plek waar je de grote cabaretiers van de toekomst spot. Met elke avond drie totaal andere acts krijg je gegarandeerd een gierend grappig driegangen-verrassingsmenu voorgeschoteld.

Elk jaar verzamelen veelbelovende jonge grappenmakers zich in de Cabarestafette, om er samen op uit te trekken, en de theaters uit te checken. Jij ziet er drie voor de prijs van één. De line-up wisselt per avond, dus je weet nooit wat je krijgt. Laat je verrassen en laaf je aan het beste cabarettalent van het moment!

Eerdere deelnemers schopten het nog best ver:  oa. Brigitte Kaandorp, Hans Teeuwen, Theo Maassen, Sanne Wallis de Vries, Sara Kroos, Jochem Myjer, Paulien Cornelisse, Wim Helsen, Tim Fransen, Peter Pannekoek en Kasper van der Laan zochten een veilige haven in de Cabarestafette voor zij in hun eentje door het land trokken. Zo kon het publiek hen ontdekken, en vonden zij hun publiek.

Zie je door de bomen het bos niet meer; check dan een avond in bij de Cabarestafette!

De line-up is bekend!

Op woensdag 6 maart staan Yunus Aktas, Boban Benjamin Braspenning én Stefan Hendrikx op het podium! Dat wordt genieten!

Nagenieten in Cerise

Geniet heerlijk na in Cerise Grand Café. Dé plek om na de voorstelling de avond ontspannen af te sluiten met een borrelplankje en een glas wijn. Of kies een van onze andere borrelhapjes. Ontdek het zelf in Cerise.

Anderen bekeken ook

label Muziek
Vanaf € 27,50
datum Vr 29 nov om 20:00
Tickets
Vanaf € 27,50
label Muziek
Vanaf € 35,-
datum Do 13 jun om 20:00
Tickets
Vanaf € 35,-
label Cabaret
Vanaf € 29,50
datum Vr 22 nov om 20:00

Rundfunk

Schau - Reprise
Tickets
Vanaf € 29,50
incl. pauzedrankje en garderobe
Vanaf € 18,50
Gesloten