Classic Hits In Concert
Staconcert
genre Poppodium
Gesloten
Poppodium

Classic Hits In Concert

Staconcert
€ 12,50
datum vrijdag 22 december vr 22 dec
genre 21:00
incl. garderobe
Let op: Sta concert, geen zitplaatsen beschikbaar!

Over de voorstelling

Let op: Sta concert, geen zitplaatsen beschikbaar!

December betekent: TOP2000! Een jaarlijks hoogtepunt waar menig muziekliefhebber naar toe leeft. Classic Hits In Concert is hét TOP 2000 live spektakel dat een extra dimensie toevoegt aan het 'feest der herkenning' op de radio.

Maar liefst 24 muzikanten brengen een avondvullende show in steeds wisselende samenstelling. De show neemt je mee naar de ultieme meezingers, maar ook naar de onverwachte hoekjes van de TOP2000. De hele avond in het teken van de pop, rock en soul klassiekers uit de TOP2000. De band speelt ook net de nummers die je niet zo snel live zult horen. Herkenning en verrassing dus, maar altijd een verhaal. Evergreens, funkstampers, iconische gitaarsolo’s en de verborgen juweeltjes wisselen elkaar in hoog tempo af. Een hommage aan de pioniers die al jaren ‘overleven’ in de TOP2000, met de ambitie om de originelen zo dicht mogelijk te benaderen.

De setlijst is altijd een verrassing. Dat is één van de krachten van het concept: je weet nooit wat het volgende nummer weer zal brengen. Het kan variëren van ABBA tot Led Zeppelin, Prince tot Pearl Jam, Fleetwood Mac tot Foo Fighters, Bowie tot Beatles of Aretha Franklin tot Tina Turner.

Classic Hits In Concert is een avondvullende, bonte show met veel dynamiek, niet in de laatste plaats door de zeven zangers en zangeressen - ieder een eigen (stem)geluid - die elkaar afwisselen. De vocalisten worden aangevuld met een geroutineerde groep topmuzikanten en mooie visuals die gezamenlijk toewerken naar een grande finale.

Met o.a. leden van; Wild Romance, The Gathering, Matthews Southern Comfort, Jack Poels (solo), Sleeze Beez, Walter Trout, The Voice Junior, Physical Graffiti en Steve Conte.

Staconcert

Het genre Poppodium is nieuw bij De Oranjerie! Het verschil is dat er bij dit genre geen zitplaatsen beschikbaar zijn. Het gaat hierbij dus altijd om een staconcert.

Zaal open vanaf 20:00 uur waar u al kunt genieten van DJ Bix die tevens de nazit zal verzorgen!

Trailer!

Nagenieten in Cerise

Geniet heerlijk na in Cerise Grand Café. Dé plek om na de voorstelling de avond ontspannen af te sluiten met een borrelplankje en een glas wijn. Of kies een van onze andere borrelhapjes. Ontdek het zelf in Cerise.

Anderen bekeken ook

label Familie
Vanaf € 21,50
datum Za 15 mrt om 19:00

De Gorgels | 6+

Naar het gelijknamige kinderboek van Jochem Myjer
Tickets
Vanaf € 21,50
label Show
Vanaf € 41,-
datum Vr 24 jan om 19:30
Tickets
Vanaf € 41,-
label Familie
Vanaf € 23,-
datum Zo 20 okt om 15:30

nijntje de musical | 2+

Naar de verhalen van Dick Bruna
Tickets
Vanaf € 23,-
Vanaf € 12,50
Gesloten