Dans Promenade
Locatie: Munttheater Weert, Collegeplein 3 Weert

Over de voorstelling

Dans is een universele taal. Geen moeilijke woorden, maar enkel lichamen van dansers die hun verhaal vertellen. Ook dit jaar pakt het Limburg Festival weer uit met maar liefst twee routes vol dans. Vier acts strijken op twee achtereenvolgende dagen neer op verrassende en bijzondere locaties in Weert (zaterdag 19 augustus) en Roermond (zondag 20 augustus). Iedere wandeling verbindt bijzondere voorstellingen van bekende en minder bekende talenten uit de danswereld met elkaar. Laat je letterlijk en figuurlijk bewegen door krachtige dans en fijngevoelige choreografieën, van moderne en klassieke dans tot opzwepende en sensuele bewegingen.

Met deze editie op het dansmenu: Alienatied/Kelly Vanneste  met Carry my segment 1,  Jelena Kostić met Happiness, DansBlok met Frame en Justin de Jager met THROUGH. Dit alles in de Dans Promenade van het Limburg Festival. Trek gemakkelijke schoenen aan en ga mee!

Meer info zie: www.limburgfestival.nl 

Nagenieten in Cerise

Geniet heerlijk na in Cerise Grand Café. Dé plek om na de voorstelling de avond ontspannen af te sluiten met een borrelplankje en een glas wijn. Of kies een van onze andere borrelhapjes. Ontdek het zelf in Cerise.