De Grote Slijmmusical | 6+

Over de voorstelling

Na 4 succesvolle bioscoopfilms met onder anderen Bibi en Geza Weisz, komt ‘Slijm’ eindelijk naar het theater met de nieuwe familiemusical ‘De Grote Slijmmusical’. Een volledig nieuw slijmavontuur, vol met de bekende hits, als ‘Slijm is Alles’, ‘Gek Op Slijm’, ‘Zwemmen in Slijm’ en ‘KABOEJA!’ (Mega Super de Bom).

Slijmcreator Indy van Leeuwen (in de films gespeeld door Bibi) kondigt via een videoboodschap aan het stokje door te geven. Vijf nieuwe slijmmakers, allen met hun eigen talent, gaan samen het nieuwe avontuur aan, maar speelgoedfabrikant Dominicus Duff is terug en keert zich tegen de plannen van de vijf.

Een musical vol herkenning, kleur, humor, dans, spanning en slijm. Zeker voor de filmliefhebbers, maar ook voor diegenen die de films niet gezien hebben, is dit nieuwe verhaal een onvergetelijke theaterervaring. De makers van de films en BazarMedia brengen een volledig nieuwe Nederlandse familiemusical; een feest der herkenning. Eén ding is zeker: Het wordt Super de Bom!

Kinderen gratis naar familieshows!

Vanaf theaterseizoen 2024 - 2025 mogen kinderen t/m 12 jaar gratis naar alle familievoorstellingen. 

Voorwaarden:

  • Maximaal 4 kinderen per 1 volwassene/begeleider
  • De volwassene/begeleider moet een betaald ticket kopen

Nagenieten in Cerise

Geniet heerlijk na in Cerise Grand Café. Dé plek om na de voorstelling de avond ontspannen af te sluiten met een borrelplankje en een glas wijn. Of kies een van onze andere borrelhapjes. Ontdek het zelf in Cerise.

Anderen bekeken ook

label Familie
Vanaf € 26,-
datum Zo 20 apr om 13:30
Tickets
Vanaf € 26,-
label Familie
Vanaf € 39,50
datum Za 1 feb om 15:00

Shrek de Musical

Van Hoorne Studios
Tickets
Vanaf € 39,50
label Familie
Vanaf € 21,50
datum Za 15 mrt om 15:00

De Gorgels | 6+

Naar het gelijknamige kinderboek van Jochem Myjer
Tickets
Vanaf € 21,50