De Kleine Zeemeermin | 4+
De Musical
€ 26,-
datum zondag 20 april zo 20 apr
genre 13:30
incl. garderobe

Over de voorstelling

Diep, heel diep in de oceaan, tussen het prachtige koraalbos en de vriendelijke vissen woont de Kleine Zeemeermin. Met haar golvende haren en schitterende stem is ze het lievelingetje van haar vader, Koning Triton. Bij een hevige storm redt het mooie zeeprinsesje een knappe mensenprins van een zinkend schip. Ze wordt op slag verliefd en ze wil niets liever dan bij hem zijn, maar zij woont in de zee en hij op het land! Ze gaat op zoek naar iemand die kan helpen haar wens te vervullen. Van twee komische zeewezens krijgt ze hulp, maar alleen in ruil voor haar stem! En wat als blijkt dat haar stem het enige is wat de prins zich kan herinneren van de Kleine Zeemeermin… Zal het haar lukken de prins ooit weer te zien?

Doe mee met de verkleedwedstrijd en ga op de foto!

Maak jouw theaterbezoek extra magisch door verkleed naar het theater te komen. Meld je aan voor de sprookjesverkleedwedstrijd en maak kans op een betoverende prijs. Daarnaast kun je na de voorstelling alle helden uit de show ontmoeten tijdens een meet & greet in de foyer van het theater.

Kinderen gratis naar familieshows!

Vanaf theaterseizoen 2024 - 2025 mogen kinderen t/m 12 jaar gratis naar alle familievoorstellingen. 

Voorwaarden:

  • Maximaal 4 kinderen per 1 volwassene/begeleider
  • De volwassene/begeleider moet een betaald ticket kopen

Nagenieten in Cerise

Geniet heerlijk na in Cerise Grand Café. Dé plek om na de voorstelling de avond ontspannen af te sluiten met een borrelplankje en een glas wijn. Of kies een van onze andere borrelhapjes. Ontdek het zelf in Cerise.

Anderen bekeken ook

label Familie
Vanaf € 39,50
datum Za 1 feb om 15:00

Shrek de Musical

Van Hoorne Studios
Tickets
Vanaf € 39,50
label Familie
Vanaf € 21,50
datum Za 15 mrt om 15:00

De Gorgels | 6+

Naar het gelijknamige kinderboek van Jochem Myjer
Tickets
Vanaf € 21,50
Vanaf € 26,-
Tickets