Heritage Sinfonietta
Kerst met een pluim

Heritage Sinfonietta

Kerst met een pluim
€ 7,-
datum maandag 18 december ma 18 dec
genre 14:00

Over de voorstelling

In september 2021 presenteerde kamerorkest Heritage Sinfonietta het Concert met een Pluim, een hartverwarmend concept dat na een lange periode van lockdowns en gesloten theaters met open armen ontvangen werd in Theater De Oranjerie. Honderden ouderen kwamen voor dit concert bijeen en konden na lange tijd van social distancing weer met volle teugen genieten van elkaars gezelschap, een lekker kopje koffie met gebak en natuurlijk prachtige muziek, live uitgevoerd door Heritage Sinfonietta. Na het succes van dit concert kon een tweede editie niet uitblijven!

Met de feestdagen in aantocht presenteert het orkest in december 2023 Kerst met een Pluim en u kunt zich opnieuw verheugen op een gezellige en muzikale middag. Onder leiding van dirigent Martijn Pepels zal het orkest u verrassen met muziek uit de meest uiteenlopende genres, van de mooiste melodieën uit de klassieke muziek tot de bekendste meezingers. Daarbij zal een keur aan Limburgse solisten acte de présence geven. De middag wordt gepresenteerd door niemand minder dan Rob Mennen en Renée van Wegberg.

Vooraf bent u van harte welkom voor een warme ontvangst en een gezellige bijeenkomst met koffie en kerststol. Kom samen in de ultieme kerststemming en beleef een heerlijke middag in de fijne sfeer van het gloednieuwe theater, prachtige muziek en goed gezelschap!

Nagenieten in Cerise

Geniet heerlijk na in Cerise Grand Café. Dé plek om na de voorstelling de avond ontspannen af te sluiten met een borrelplankje en een glas wijn. Of kies een van onze andere borrelhapjes. Ontdek het zelf in Cerise.

Anderen bekeken ook

label Familie
Vanaf € 21,50
datum Za 15 mrt om 19:00

De Gorgels | 6+

Naar het gelijknamige kinderboek van Jochem Myjer
Tickets
Vanaf € 21,50
label Show
Vanaf € 41,-
datum Vr 24 jan om 19:30
Tickets
Vanaf € 41,-
label Familie
Vanaf € 23,-
datum Zo 20 okt om 15:30

nijntje de musical | 2+

Naar de verhalen van Dick Bruna
Tickets
Vanaf € 23,-