Het Dudok Quartet Amsterdam
Buitenskamers Festival

Het Dudok Quartet Amsterdam

Buitenskamers Festival
€ 17,50
datum vrijdag 6 oktober vr 6 okt
genre 20:00

Over de voorstelling

Een voorstelling binnen het Buitenskamersfestival! Een samenwerking met de ECI Cultuurfabriek, Foroxity Filmarena en Christoffel Huiskamer Concerten. Een weekend vol klassieke muziek op bijzondere locaties.

De voorstelling van Het Dudok Quartet Amsterdam in De Oranjerie zal plaatsvinden op de geheel vernieuwde bühne van de theaterzaal. Zowel publiek als artiesten zitten op de bühne!

Het Dudok Quartet Amsterdam zet zichzelf op de kaart als een van de meest creatieve en veelzijdige kwartetten van zijn generatie. Met als missie “sharing the heart of music” stelt het Dudok Quartet unieke en eclectische programma’s samen, waarmee het op nieuwe en inventieve manieren zijn publiek weet te bereiken. Het kwartet is constant op zoek naar nieuwe connecties en dwarsverbanden binnen muziek, in een repertoire dat reikt van Ligeti, Sjostakovitsj en Weinberg tot aan Mendelssohn, Mozart en Beethoven. Met deze intelligente benadering en gedurfde programmeerstijl spelen ze ook geregeld eigen arrangementen voor strijkkwartet, van onder andere werken van Gesualdo, Desprez, Sjostakovitsj, Brahms en Messiaen.

Programma:

  • MOZART: String Quartet No. 23 in F Major, K 590
  • SHOSTAKOVICH: String Quartet No 3 in F Major Op 73
  • Interval
  • TCHAIKOVSKY: String Quartet No 1 Op 11 in D major

LET OP!! Bij deze voorstelling is GEEN pauzedrankje inbegrepen en de garderobe is onbewaakt!

 

Nagenieten in Cerise

Geniet heerlijk na in Cerise Grand Café. Dé plek om na de voorstelling de avond ontspannen af te sluiten met een borrelplankje en een glas wijn. Of kies een van onze andere borrelhapjes. Ontdek het zelf in Cerise.

Anderen bekeken ook

label Theatercollege
Vanaf € 26,-
datum Zo 6 okt om 14:30

Raymond Mens

Lang Leve Amerika
Tickets
Vanaf € 26,-
label Komedie
Vanaf € 32,50
datum Vr 11 okt om 20:00
Tickets
Vanaf € 32,50
label Toneel
Vanaf € 32,-
datum Do 7 nov om 20:00

Waterlanders

Een modern polderdrama
Tickets
Vanaf € 32,-