Kienjermusical 2024
Rio aan de Roer

Over de voorstelling

Zón 60 kienjer oet Remunj van 6-16 jaor doon dit sezoen weer mit, mit de Kienjermusical, 'n produksie van Sjtadsvastelaovesvereniging Dn Uul. De Kienjermusical is 'n veursjtèlling veur en door kienjer mit toneel, zang en dans. Nao de coronajaore en veurig jaor de verboewing, dit jaor gelökkig weer op 't grote en nuje toneel van Theater De Oranjerie.

 't Verhaol.

’t Is ’n groot fees op de zölder van Fleur. Morge höbbe de maedjes sjoolvastelaovend en daonao gaon ze veur ’t eers allein nao de Sjolefestasie op ’t Sjtasieplein. Helemaol te gek netuurlik det alle vrunj bie Fleur in de sjtad kinne blieve sjlaope op de aje zölder. Ze verheuge zich enorm op de Sjolefestasie en óm alvas in de sjtumming te kómme, downloade ze de Vastelaoves Challenge App. Doe mós elf challenges doon en dan kins se ‘n gratis show winne van diene favoriete Vastelaovesarties.

Vol entoezjasme waert 'r mit de eerste challenges gesjtart. Mer dan gebeurt 'r get wodoor de maedjes obbins in 't Carnaval van Rio terech kómme in plaats van in Remunj. Wie mót det noe? Kómme ze toch nog op tied trök in Remunj veur de Sjolefestasie? Es det mer allemaol good kump...

Nagenieten in Cerise

Geniet heerlijk na in Cerise Grand Café. Dé plek om na de voorstelling de avond ontspannen af te sluiten met een borrelplankje en een glas wijn. Of kies een van onze andere borrelhapjes. Ontdek het zelf in Cerise.

Anderen bekeken ook

label Show
Vanaf € 29,-
datum Wo 28 feb om 20:00
Tickets
Vanaf € 29,-
label Show
Vanaf € 38,50
18+
datum Di 5 mrt om 20:00

Australia's Thunder From Downunder

Welcome Back - Worldtour!
Tickets
Vanaf € 38,50
label Show
Vanaf € 43,50
Laatste kaarten
datum Vr 1 mrt om 20:00

Tineke Schouten

De Schouten Schoenen Aan
Tickets
Vanaf € 43,50