Michael Starring Ben
€ 35,-
datum donderdag 13 juni do 13 jun
genre 20:00
incl. pauzedrankje en garderobe

Over de voorstelling

15 jaar na zijn plotselinge overlijden op 50-jarige leeftijd, herdenken we Michael Jackson met een wervelende show die in Groot-Brittannië grootse en lovende recensies kreeg en waarin alle grote hits oor en oog passeren.

Een choreografisch theaterspektakel uitgevoerd door de fantastisch dansende en zingende Michael Jackson vertolker ‘Ben’ die wordt geflankeerd door vier dansers en muzikaal ondersteund door een geweldig Engelse live-band.

Een reis langs meer dan 30 jaar van zijn muziek met de grootste hits van Michael Jackson en The Jackson 5, inclusief 'Thriller', 'Beat It', 'Billie Jean', 'Man in the Mirror' en nog veel meer.

MICHAEL!

Flashbacks van de man, zijn muziek en zijn zwaartekracht tartende bewegingen in een 2 uur durende ode aan het superstardom en de magie van The King of Pop ...

Nagenieten in Cerise

Geniet heerlijk na in Cerise Grand Café. Dé plek om na de voorstelling de avond ontspannen af te sluiten met een borrelplankje en een glas wijn. Of kies een van onze andere borrelhapjes. Ontdek het zelf in Cerise.

Anderen bekeken ook

label Muziek
Vanaf € 25,-
datum Za 11 mei om 20:00
Tickets
Vanaf € 25,-
label Show
Vanaf € 45,-
Laatste kaarten
datum Wo 22 nov om 20:00

Elvis Tribute Artists

A Night in Vegas, hét grootste Elvis spektakel!
Tickets
Vanaf € 45,-
incl. pauzedrankje en garderobe
Vanaf € 35,-
Tickets