Murder on the Orient Express
€ 41,50
datum woensdag 6 december wo 6 dec
genre 20:00
incl. pauzedrankje en garderobe

Over de voorstelling

Na het succes van The Mousetrap komt nu hét plot-twist moord-mysterie van Agatha Christie, Murder on the Orient Express, met een absolute sterrencast naar het theater!

Als er een moord wordt gepleegd aan boord van de Oriënt Express, begint de bloedstollende zoektocht naar de dader. De vraag is: zit jij op het juiste spoor? 

Op een winteravond stapt de bekende detective Hercule Poirot aan boord van de Oriënt Express. Net na middennacht komt de trein plotseling tot stilstand door een hevige sneeuwstorm. De volgende ochtend is er één passagier dood. Alle reizigers lijken een alibi te hebben, maar wie spreekt de waarheid als niets is wat het lijkt? Opgesloten in de trein, met de moordenaar in hun midden, richten de passagiers zich tot detective Poirot. Lukt het hem om de moordenaar te ontmaskeren voor deze weer toeslaat?

Stap aan boord van hét moordmysterie van het jaar en beleef de ultieme avond vol intrige, spanning, mysterie en onverwachte plot-twists. Houd je verstand erbij, want iedereen kan het gedaan hebben.. Een moordzaak die je niet snel zult vergeten. 

Nagenieten in Cerise

Geniet heerlijk na in Cerise Grand Café. Dé plek om na de voorstelling de avond ontspannen af te sluiten met een borrelplankje en een glas wijn. Of kies een van onze andere borrelhapjes. Ontdek het zelf in Cerise.

Anderen bekeken ook

label Show
Vanaf € 31,50
datum Di 11 feb om 20:00

Opvliegers Girls on Fire 2

De OPVLIEGERS zijn terug: 50+ en still on fire!
Tickets
Vanaf € 31,50
label Muziek
Vanaf € 39,50
datum Vr 25 okt om 20:00
Tickets
Vanaf € 39,50
label Komedie
Vanaf € 32,50
datum Vr 11 okt om 20:00
Tickets
Vanaf € 32,50
incl. pauzedrankje en garderobe
Vanaf € 41,50
Gesloten