Musical Autumn Nights
€ 17,50
datum zaterdag 23 september za 23 sep
genre 20:00
incl. pauzedrankje en garderobe

Over de voorstelling

Welkom bij 'Musical Autumn Nights', het theaterconcert dat je meeneemt op een onvergetelijke reis door de wereld van musicals. Beleef de magie van Broadway en West End in één avond!

Geniet van Nurlaila Karim (Mamma Mia! & The Bodyguard ) Tessa Sunniva (Anastasia & Tarzan), Linda Verstraten (Checkpoint Charlie & Titanic), Shay Lachman (Aladdin & Spring Awakening) en David van den Tempel (Evita & Soldaat van Oranje) die samen met een live band én de leden van Sidera Theaterproducties de meest iconische nummers uit de musicalgeschiedenis ten gehore brengen. Van klassiekers als 'The Phantom of the Opera' en 'Les Misérables' tot moderne hits als 'Hamilton' en 'Dear Evan Hansen’.

Maar 'Musical Autumn Nights' is meer dan alleen een concert. Het is een avond vol entertainment. Naast onze vijf top-solisten hebben we elke voorstelling een groots koor. En als kers op de taart is er ook nog een live-band dat de muziek tot leven brengt, waardoor je de nummers op een compleet nieuwe manier ervaart.

Of je nu een die-hard musicalfan bent of gewoon op zoek bent naar een avondje uit vol muziek en plezier, 'Musical Autumn Nights' heeft voor elk wat wils. Mis deze unieke theaterervaring niet en reserveer nu je tickets!

Nagenieten in Cerise

Geniet heerlijk na in Cerise Grand Café. Dé plek om na de voorstelling de avond ontspannen af te sluiten met een borrelplankje en een glas wijn. Of kies een van onze andere borrelhapjes. Ontdek het zelf in Cerise.

Anderen bekeken ook

label Familie
Vanaf € 16,-
datum Zo 22 sep om 15:00
Tickets
Vanaf € 16,-
label Familie
Vanaf € 39,50
datum Za 1 feb om 15:00

Shrek de Musical

Van Hoorne Studios
Tickets
Vanaf € 39,50
incl. pauzedrankje en garderobe
Vanaf € 17,50
Gesloten