Ode aan Onvoorspelbaarheid
Café-zaal Geraats, Markt 5, Grathem

Over de voorstelling

Zoals elk jaar presenteert het Limburg Festival ook dit jaar weer de crème de la crème van jong (Limburgs) theater, dans en muziek talent, samengebundeld in de wandelroute Ode aan Onvoorspelbaarheid in de gemeente Leudal en Maasgouw.
 

De ‘Ode aan ...’-route biedt de frisfruitige, veelal jonge theatermakers aan nieuwe producties /performances te maken en op te voeren aan het publiek. Eén van de ambities van het Limburg Festival is tenslotte jonge makers een kans te geven binnen het culturele werkveld. Dit jaar is gekozen voor het thema ‘onvoorspelbaarheid’.

Met de onvoorspelbaarheid van de wereld om ons heen: waar haalt de mens zijn inspiratie uit? In welke onvoorspelbare ontmoetingen zit een glimlach verscholen of een bijzondere ontmoeting? Loop mee met onze gidsen en ontdek de onvoorspelbare talenten van het
Limburg Festival. Met optredens van muzikaal duo Barn & Belle, dansers Louise Boteille & Annefloor Imhoff, theatermakers Noah Janssen en Emma van den Elshout, Nieuwe Helden Next Level Roermond, podcast- en radiomaker Kenneth Berth en Elize Kuiper die voor haar
optreden samenwerkt met Oekraïense vrouwen.

Speelplek: Café-zaal Geraats, Markt 5, Grathem of Koffieterras D’n Tump, Heelderweg 13, Heel 

Nagenieten in Cerise

Geniet heerlijk na in Cerise Grand Café. Dé plek om na de voorstelling de avond ontspannen af te sluiten met een borrelplankje en een glas wijn. Of kies een van onze andere borrelhapjes. Ontdek het zelf in Cerise.

Anderen bekeken ook

label Uit de regio
Vanaf € 45,-
datum Di 15 okt om 19:30

Dag Mama

Wat jij moet weten over dementie
Tickets
Vanaf € 45,-
label Uit de regio
Vanaf € 25,-
datum Zo 15 dec om 14:30

Eine Klinkende Kers

Incl. garderobe & consumptie tijdens de pauze
Tickets
Vanaf € 25,-