Peppa Pig Live!
Peppa op Avontuur | 2+

Peppa Pig Live!

Peppa op Avontuur | 2+
€ 23,-
datum zondag 19 mei zo 19 mei
genre 13:30
incl. garderobe

Over de voorstelling

Knor, knor! Wat is dat nu? Het populaire, vrolijke varkentje Peppa Pig en al haar vriendjes komen terug naar De Oranjerie met de spiksplinternieuwe familievoorstelling. In deze vrolijke voorstelling beleef je samen met Peppa en haar vriendjes het allerleukste buitenavontuur!

Het populaire varkentje Peppa, haar broertje George en haar vriendjes bereiden zich samen voor op een spannende kampeertocht in het bos. Met klaargemaakte broodtrommeltjes en Papa Big aan het stuur van de bus, zijn Peppa en haar vriendjes dolenthousiast om op pad te gaan. Het wordt een geweldig buitenavontuur, vol zang, dans, spelletjes en varkentjeshumor.

Luister mee naar het tikkende geluid van de regen en verheug je samen met Peppa op de mooiste modderplassen! Tijdens de voorstelling kan je meezingen en -dansen met de leukste liedjes en je natuurlijk laten verrassen door kleurrijke decors en het prachtige poppenspel met nog mooiere en grotere poppen dan voorheen.

Ga op de foto met Peppa.

Vóór de voorstelling kunnen de kleinsten in de foyer van ons theater hun mooiste knutselwerkje versieren in de Peppa Pig-knutselhoek. Natuurlijk komt Peppa na de voorstelling ook naar de foyer voor een foto en dikke knuffel met jou!

Trailer!

Nagenieten in Cerise

Geniet heerlijk na in Cerise Grand Café. Dé plek om na de voorstelling de avond ontspannen af te sluiten met een borrelplankje en een glas wijn. Of kies een van onze andere borrelhapjes. Ontdek het zelf in Cerise.

Anderen bekeken ook

label Familie
Vanaf € 26,-
datum Zo 31 mrt om 13:30
Tickets
Vanaf € 26,-
label Show
Vanaf € 38,50
18+
datum Di 5 mrt om 20:00

Australia's Thunder From Downunder

Welcome Back - Worldtour!
Tickets
Vanaf € 38,50
label Familie
Vanaf € 15,50
datum Wo 1 mei om 11:00
Tickets
Vanaf € 15,50

Peppa Pig Live!

Peppa op Avontuur | 2+
incl. garderobe
Vanaf € 23,-
Tickets