Queen Must Go On
€ 32,50
datum donderdag 9 november do 9 nov
genre 20:00
incl. pauzedrankje en garderobe

Over de voorstelling

Queen Must Go On is na het stormachtige jaar waarin ze het eerste seizoen van ‘The Tribute, Battle of the Bands’ wonnen, een bekende naam geworden in Nederland. Het beginjaar bleek pas de start te zijn...

Na een uitermate succesvol eerste theaterseizoen, waarin de shows zonder uitzondering uitverkocht waren en de band met een eigen show in Ziggo Dome staat, is Queen Must Go On nu terug met een reprise van deze show. Verwacht een show die op momenten intiem en op andere momenten groots en bombastisch is. Kom genieten, kom meezingen, kom het beleven. Een unieke ervaring.

Queen Must Go On brengt je de complete Queen ervaring vol overgave! Vier gepassioneerde en ervaren muzikanten brengen een ode aan Freddie Mercury, Brian May, John Deacon en Roger Taylor. Alle nummers zijn tot in detail uitgezocht en worden gespeeld met perfectie.

Trailer!

Nagenieten in Cerise

Geniet heerlijk na in Cerise Grand Café. Dé plek om na de voorstelling de avond ontspannen af te sluiten met een borrelplankje en een glas wijn. Of kies een van onze andere borrelhapjes. Ontdek het zelf in Cerise.

Anderen bekeken ook

label Muziek
Vanaf € 31,50
datum Za 30 nov om 20:00

Crazy Little Things

Crazy Little Things
Tickets
Vanaf € 31,50
label Muziek
Vanaf € 34,50
datum Za 17 mei om 20:00

A Tribute To George Michael

The Edge of Heaven Tour
Tickets
Vanaf € 34,50
label Muziek
Vanaf € 29,50
datum Vr 4 apr om 20:00

Brucified

On Fire
Tickets
Vanaf € 29,50
incl. pauzedrankje en garderobe
Vanaf € 32,50
Gesloten