Raymond Mens
Lang Leve Amerika

Raymond Mens

Lang Leve Amerika
incl. pauzedrankje en garderobe
Vanaf € 26,-
Tickets share

Raymond Mens

Lang Leve Amerika
€ 26,-
datum zondag 6 oktober zo 6 okt
genre 14:30
incl. pauzedrankje en garderobe

Over de voorstelling

Theatercollege over ongekend spannende Amerikaanse verkiezingen in 2024!

Amerikakenner Raymond Mens gaat in het najaar van 2024 door heel Nederland het theater in met een college over de Amerikaanse presidentsverkiezingen. Waarom komt Donald Trump eigenlijk terug? Waarom gaat Joe Biden niet gewoon met pensioen? En hoe werkt het Amerikaanse kiesstelsel eigenlijk?

In zijn theatercollege ‘Lang Leve Amerika’ deelt Raymond Mens zijn passie voor Amerika, bespreekt hij de actualiteit én beantwoordt hij vragen van het publiek. Hierbij is de Amerikakenner diezelfde man die kijkers op televisie zien: enthousiast, vrolijk en geestig. Maar vooral: vol passie over het land waar hij zo enorm veel van houdt.

Trump-tijdperk

Uiteraard neemt de bekendste Amerikakenner van Nederland het publiek ook mee op reis door het Trump-tijdperk, zoals uitgewerkt in zijn boek ‘Lang Leve Trump’. De aankomende Amerikaanse verkiezingen worden ongekend spannend, niet alleen voor Amerika zelf maar ook voor ons hier in Europa. De mechanismen waar Amerika’s 45ste president op inspeelt zijn namelijk veel groter en belangrijker dan hemzelf. Wat is zijn succesformule? Wat zijn de belangrijkste ingrediënten? De antwoorden op deze vragen zeggen veel over zijn politieke opmars, maar nog meer over wat we de komende jaren kunnen verwachten mocht Donald de aanstaande verkiezingen winnen.

Mediaoorlog

Mens staat verder uitgebreid stil bij de invloed van Amerika’s nieuwsmedia, zoals beschreven in zijn nieuwste boek ‘Nieuws Als Wapen’. Hij bespreekt een mediaoorlog die allang niet meer om kijkcijfers gaat, maar om politieke macht. Langs herkenbare fragmenten geeft hij het publiek een bizar kijkje achter de schermen en verklaart hij de opkomst van FOX News.

Nagenieten in Cerise

Geniet heerlijk na in Cerise Grand Café. Dé plek om na de voorstelling de avond ontspannen af te sluiten met een borrelplankje en een glas wijn. Of kies een van onze andere borrelhapjes. Ontdek het zelf in Cerise.

Anderen bekeken ook

label Show
Vanaf € 66,-
datum Wo 9 okt om 20:00

Hans Klok

Face The Future
Tickets
Vanaf € 66,-
label Show
Vanaf € 32,50
Laatste kaarten
datum Do 17 okt om 20:00

THOES

Een theaterconcert over thuiskomen
Tickets
Vanaf € 32,50
label Muziek
Vanaf € 43,50
datum Za 19 okt om 20:00

The Dutch Tenors

Pop meets Classic
Tickets
Vanaf € 43,50

Raymond Mens

Lang Leve Amerika
incl. pauzedrankje en garderobe
Vanaf € 26,-
Tickets