Rondleiding theaterzaal
Met een kopje koffie en kokosmakron

Over de voorstelling

Ontdek ons hagelnieuwe theater!

Wil jij alles van het nieuwe theater zien? Zowel voor als achter de schermen? Op plekken waar je als theaterbezoeker normaal nooit komt?

Op 1, 7 en 14 oktober krijg jij die kans! Wij hebben een beperkt aantal plekken beschikbaar voor een exclusieve rondleiding in ons hagelnieuwe theater. Van de foyer tot achter de coulissen krijg je het hele theater te zien! Onze directeur Henk Luiten verzorgd de rondleiding en kan je alles vertellen over de verbouwing en het nieuwe theater.

De rondleidingen vinden plaats om 09:00, 10:00 en 11:00 uur. Bovendien wordt er gezorgd voor koffie/thee en iets lekkers. De rondleiding is geheel gratis, dus wees er vooral snel bij want VOL = VOL.

Belangrijk!

De rondleiding is door het gehele theater waarbij er ook veel trapgelopen zal worden. Hierdoor is de rondleiding helaas niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn.

Nagenieten in Cerise

Geniet heerlijk na in Cerise Grand Café. Dé plek om na de voorstelling de avond ontspannen af te sluiten met een borrelplankje en een glas wijn. Of kies een van onze andere borrelhapjes. Ontdek het zelf in Cerise.

Anderen bekeken ook

label Theatercollege
Vanaf € 26,-
datum Zo 6 okt om 14:30

Raymond Mens

Lang Leve Amerika
Tickets
Vanaf € 26,-
label Komedie
Vanaf € 32,50
datum Vr 11 okt om 20:00
Tickets
Vanaf € 32,50
label Toneel
Vanaf € 32,-
datum Do 7 nov om 20:00

Waterlanders

Een modern polderdrama
Tickets
Vanaf € 32,-