Tribute to MTV Unplugged
The Unplugged Experience

Tribute to MTV Unplugged

The Unplugged Experience
€ 29,50
datum zaterdag 23 november za 23 nov
genre 21:00
incl. garderobe

Over de voorstelling

Wie aan ‘MTV Unplugged’ denkt, denkt aan de vocale uithaal van Kurt Cobain, Eddie Vedder die teksten op zijn arm schreef, de melancholie van Alice in Chains en de luchtigheid van Roxette. Maar vooral de sfeer en beleving is het grootste handelsmerk geweest van het succes van dit fantastische programma, dat met name zijn hoogtijdagen kende in de jaren 90.

Om deze nostalgie weer tot leven te brengen is ‘Tribute to MTV Unplugged’ opgezet. De voorstelling laat akoestische muziek herleven en speelt daarbij vooral in op het belevingsaspect van muziek en de veelzijdigheid van unplugged muziek. Het is absoluut geen doorsnee tribute in de vorm van een ode aan één van de bands die heeft meegewerkt aan ‘MTV Unplugged… dit gaat veel verder!

De band bestaat uit zeventien rasmuzikanten die het beste van de ‘MTV Unplugged’-reeks ten gehore brengen. De muzikanten zijn door de wol geverfd en hebben hun sporen ruimschoots verdiend in de muziekwereld. Ze spelen onder andere hits van Pearl Jam, Nirvana, Alanis Morisette, Eric Clapton, George Michael, Sinéad O'Connor, Oasis en Lenny Kravitz.

Voor een extra dimensie zullen de muzikanten en vocalisten gedurende de show rouleren. Zo wordt het ene nummer uitgevoerd met enkel een gitarist en zangeres en het andere nummer met de complete band inclusief strijkers. De originele arrangementen, zoals ze ten tijde van ‘MTV Unplugged’ zijn gespeeld, worden aangehouden en er wordt alles aan gedaan om een optimale beleving te creëren.

Een ware belevenis die je pas écht kunt ervaren als je er bent geweest!

Staconcert

Het genre Poppodium is nieuw bij De Oranjerie! Het verschil is dat er bij dit genre geen zitplaatsen beschikbaar zijn. Het gaat hierbij dus altijd om een staconcert.

Zaal open vanaf 20:00 uur waar u al kunt genieten van DJ Rard & DJ Mark die tevens de nazit zullen verzorgen!

Nagenieten in Cerise

Geniet heerlijk na in Cerise Grand Café. Dé plek om na de voorstelling de avond ontspannen af te sluiten met een borrelplankje en een glas wijn. Of kies een van onze andere borrelhapjes. Ontdek het zelf in Cerise.

Anderen bekeken ook

label Muziek
Vanaf € 33,50
datum Za 2 nov om 20:00

The Dutch Eagles

20 Years on the road
Tickets
Vanaf € 33,50
label Muziek
Vanaf € 43,50
datum Za 19 okt om 20:00

The Dutch Tenors

Pop meets Classic
Tickets
Vanaf € 43,50
label Muziek
Vanaf € 39,50
datum Vr 25 okt om 20:00
Tickets
Vanaf € 39,50

Tribute to MTV Unplugged

The Unplugged Experience
Vanaf € 29,50
Tickets