Tribute To The Cats Band
€ 30,50
datum zaterdag 30 september za 30 sep
genre 20:00
incl. pauzedrankje en garderobe

Over de voorstelling

In 2002 werd in Volendam een muzikaal eerbetoon gebracht aan The Cats, in de jaren ’60 de grondleggers van wat later als de ‘palingsound’ werd aangeduid. Het bleef niet bij dit eenmalige optreden, want de wijze waarop de Tribute To The Cats Band de hits van hun legendarische dorpsgenoten nieuw leven had ingeblazen vroeg om een vervolg.

Inmiddels zijn we bijna 21 jaar en 750 concerten verder. ‘Lea’, ‘Why’, ‘Marian’, ‘Times were when’ en niet te vergeten de wereldhit ‘One way wind’ zorgen wekelijks in het land voor een feest der herkenning. De bezoekers van de concerten van de Tribute To The Cats Band,  zijn vroeger voor een deel ook de bezoekers van de concerten van The Cats geweest. Maar bij de grote schare fans die zich inmiddels rond de band heeft verzameld sluiten zich ook steeds meer jonge mensen aan, omdat ze aan een avondje Catsmuziek veel gezelligheid en plezier beleven.

Meer informatie via de website van Tribute To The Cats Band

Nagenieten in Cerise

Geniet heerlijk na in Cerise Grand Café. Dé plek om na de voorstelling de avond ontspannen af te sluiten met een borrelplankje en een glas wijn. Of kies een van onze andere borrelhapjes. Ontdek het zelf in Cerise.

Anderen bekeken ook

label Muziek
Vanaf € 33,50
datum Za 2 nov om 20:00

The Dutch Eagles

20 Years on the road
Tickets
Vanaf € 33,50
label Muziek
Vanaf € 43,50
datum Za 19 okt om 20:00

The Dutch Tenors

Pop meets Classic
Tickets
Vanaf € 43,50
label Muziek
Vanaf € 35,-
datum Do 13 jun om 20:00
Tickets
Vanaf € 35,-
incl. pauzedrankje en garderobe
Vanaf € 30,50
Gesloten