George en Eran worden veganisten
George en Eran Producties

George en Eran worden veganisten

George en Eran Producties
€ 16,50
datum woensdag 25 augustus wo 25 aug
genre 20:30
Buitenpodium Abdijhof, Hofstraat 12, Thorn

Over de voorstelling

In deze duurzame klimaatkomedie omarmen George & Eran hun verantwoordelijkheid. Ze kijken elkaar recht in de spiegel. Ze belichten hun tekortkomingen, sporen elkaar aan en worden met hun sierlijke neuzen op de feiten gedrukt. Ook al worden ze bespuugd, gehaat en vernederd. Alles zullen zij geven voor een betere wereld.

Om moedeloos van te worden, ware het niet dat onze twee wereldverbeteraars weer eens in actie besloten te komen. Dit keer richten ze hun pijlen op de bio-industrie, het klimaat en misschien zelfs op de walvissen. Ze moeten wel, ze hebben geen keus, want voor de kersverse vaders gaat het niet langer over hún toekomst, maar over die van hun kinderen. Dus zullen zij, van nu af aan, het goede voorbeeld geven.

Niemand zal worden gespaard. Want zoals de bijbel het ons zo mooi verteld: Wij allen zijn schuldig.

Over George en Eran

George en Eran vertellen verhalen die in een veranderend Nederland de urgentie hebben om verteld te moeten worden. Verhalen die kloppen aan de poorten van ons land, onze stad en onze buurt en een vanzelfsprekend onderdeel uitmaken van onze Nederlandse cultuur. Verhalen die door ons bloed stromen. Verhalen die iedereen meemaakt en die iedereen aangaan.

Nagenieten in Cerise

Geniet heerlijk na in Cerise Grand Café. Dé plek om na de voorstelling de avond ontspannen af te sluiten met een borrelplankje en een glas wijn. Of kies een van onze andere borrelhapjes. Ontdek het zelf in Cerise.

Anderen bekeken ook

label Cabaret
Vanaf € 34,-
datum Do 29 mei om 20:00
Tickets
Vanaf € 34,-
label Cabaret
Vanaf € 22,-
datum Wo 4 dec om 20:00

Klaas van der Eerden

Blijven Drijven
Tickets
Vanaf € 22,-
label Cabaret
Vanaf € 34,-
datum Wo 28 mei om 20:00
Tickets
Vanaf € 34,-