Lachenderwies
€ 27,50
datum zaterdag 22 januari za 22 jan
genre 19:30
incl. pauzedrankje en garderobe
€ 27,50
datum zaterdag 22 januari za 22 jan
genre 19:30
incl. pauzedrankje en garderobe

Over de voorstelling

Na een jaar pauze pakken de aadprinse de draad weer op. De 12e editie van Lachenderwies staat in de steigers. Na de succesvolle 11e aflevering zijn de aadprinse er weer in geslaagd om een top-programma “inein te fispernölle”. Topbuutreedners uit Limburg en nieuwe namen uit het Brabantse tonpratersgilde. Uit Köln twee topgardes: Luftflotte, winnaars van de VastelaovesOscar 2019 én de Greesberger (“Weltmeisterlich”).

Muzikaal komt U ook aan Uw trekken: Remunjse meezingers uit oude Bonte Avonden, het huisorkest de Badmötse met Limburgse knallers én onze Limburgse troubadour Frans Pollux. Verder zullen de Aadprinse Dancers,  The Silly Girls, hun beste beentje voor zetten en zal in de foyer Mainstreet Brass het publiek in de juiste vastelaovesstemming brengen. Wees er snel bij want de kaarten waren in het verleden snel uitverkocht!

Kijk voor meer info en foto’s van de jubileumeditie op www.lachenderwies.nl

Mocht de voorstellingen vanwege opgelegde corona-maatregelen niet door kunnen gaan, dan zullen wij U het geld retourneren.

Covid-19

Voor deze voorstelling is een coronatoegangsbewijs verplicht.

Om dit te controleren maken wij gebruik van de CoronaCheck-app in combinatie met een geldig ID-bewijs.

Zonder een geldig coronatoegangsbewijs krijg je geen toegang tot de foyers & het theater.

Nagenieten in Cerise

Geniet heerlijk na in Cerise Grand Café. Dé plek om na de voorstelling de avond ontspannen af te sluiten met een borrelplankje en een glas wijn. Of kies een van onze andere borrelhapjes. Ontdek het zelf in Cerise.