Ode aan de Grens
genre Uit de regio
Gesloten
Limburg Festival

Ode aan de Grens

Gratis
datum vrijdag 26 augustus vr 26 aug
genre 13:00
Locatie voorstelling: Uffelsemolen Haler

Over de voorstelling

In navolging van het project Ode aan de Maas in 2021 geeft het Limburg Festival ook dit jaar jonge makers weer de kans om een nieuwe productie/performance te maken. Eén van de ambities van het Limburg Festival is tenslotte jonge makers een kans te geven binnen het culturele werkveld. In 2022 willen we binnen dat idee aandacht schenken aan het fenomeen “De Grens”. Wat is voor jou een grens? De landsgrens? Of juist de grensoverschrijding? Wat zijn grenzen precies en hoe beïnvloeden ze je als mens? En wanneer gaat iemand een grens over, of moet iemand een grens over gaan, al of niet gedwongen door de situatie.

Uit een open-call - waarin we jonge theaterhonden opriepen zich aan te melden - heeft een deskundige jury 5 jonge makers uitverkoren die hun persoonlijke Ode aan de Grens zullen brengen. Zeker is dat je tijdens deze theatrale wandelroute van ongeveer 5 km in elk geval één grens zult overschrijden...

De route is niet rolstoeltoegankelijk.

Nagenieten in Cerise

Geniet heerlijk na in Cerise Grand Café. Dé plek om na de voorstelling de avond ontspannen af te sluiten met een borrelplankje en een glas wijn. Of kies een van onze andere borrelhapjes. Ontdek het zelf in Cerise.

Anderen bekeken ook

label Cabaret
Vanaf € 20,-
datum Wo 8 nov om 20:00

Fabian Franciscus

Lekker Gezellig!
Tickets
Vanaf € 20,-
label Toneel
Vanaf € 32,-
datum Di 14 mei om 20:00

Wie is er bang voor Virginia Woolf?

Met Sanne Wallis de Vries, Bas Hoeflaak, Alex Ploeg en Claire Bender.
Tickets
Vanaf € 32,-
label Familie
Vanaf € 15,50
datum Zo 19 nov om 14:00

Meester Kikker

Naar het boek van Paul van Loon | 6+
Tickets
Vanaf € 15,50