Tribute To The Cats Band
genre Muziek
Verplaatst
Verplaatst

Tribute To The Cats Band

€ 29,50
datum zaterdag 28 mei za 28 mei
genre 20:00
incl. pauzedrankje en garderobe
genre Muziek
Verplaatst
Verplaatst

Tribute To The Cats Band

€ 29,50
datum zaterdag 28 mei za 28 mei
genre 20:00
incl. pauzedrankje en garderobe
Deze voorstelling is verplaatst van vrijdag 17 december 2021 -> vrijdag 28 januari 2022 naar zaterdag 28 mei 20:00

Over de voorstelling

In 2002 werd in Volendam een muzikaal eerbetoon gebracht aan The Cats, in de jaren ’60 de grondleggers van wat later als de ‘palingsound’ werd aangeduid.
Het bleef niet bij dit eenmalige optreden, want de wijze waarop de Tribute To The Cats Band de hits van hun legendarische dorpsgenoten nieuw leven had ingeblazen vroeg om een vervolg.
 
Inmiddels zijn we bijna 18 jaar en 700 concerten verder.
‘Lea’, ‘Why’, ‘Marian’, ‘Times were when’ en niet te vergeten de wereldhit ‘One way wind’ zorgen wekelijks in het land voor een feest der herkenning. 
De bezoekers van de concerten van de Tribute To The Cats Band,  zijn vroeger voor een deel ook de bezoekers van de concerten van The Cats geweest. Maar bij de grote schare fans die zich inmiddels rond de band heeft verzameld sluiten zich ook steeds meer jonge mensen aan, omdat ze aan een avondje Catsmuziek veel gezelligheid en plezier beleven. 
 
De meeste bandleden hebben in het verleden hun sporen in de Volendamse muziekscene ruimschoots verdiend , in onder meer Next One,   Stampvast,  Left-site , Dutch ,  Dos-Chicos , en Fiësta:  Kees Plat, Thoom Veerman, Nico Tol, Harmen Veerman, nieuweling Michel de Haan en Jan Veerman.
De ‘jonkies’ Cees Veerman en de andere nieuweling Larry Koning zijn aanstormende talenten, die de tijd van The Cats nooit hebben meegemaakt. Des te meer waarderen ze wat hun dorpsgenoten indertijd teweeg hebben gebracht , en genieten ze wekelijks van wat de muziek van The Cats ,  anno 2020 nog steeds los maakt.
 
De meerstemmige samenzang is een van de opvallende kenmerken van de Tribute To The Cats Band, waardoor ze in staat zijn die karakteristieke Catssound weer ten gehore te brengen. Daarbij worden ze onder meer ondersteund door soundengineer & Manager,   Jan Schilder, die destijds bij The Cats ook al verantwoordelijk was voor het zaalgeluid. Bij hem is ook ‘Vaya con dios’, ‘Scarlet ribbons’, ‘What a crazy life’ en ‘Jukebox’ weer in vertrouwde handen.
Misschien nog wel het meest trots op het succes en de populariteit van de Tribute To The Cats Band zijn de oorspronkelijke bandleden van The Cats zelf. Dat heeft onder meer al geleid tot enkele gastoptredens, waarbij zowel op het podium als in de zaal vele emoties los kwamen.” Met als hoogtepunt , het 15 jarig bestaan ( Maart 2017 )in een uitverkocht  AFAS-Live theater, 
Met z’n achten staan ze garant voor een sfeervol avondvullend programma , met vrijwel alle Cats-hits: 
En nogmaals , het is een feest van herkenning met veel gezelligheid en plezier! 
"Het is een feest van herkenning met veel gezelligheid en plezier!"

Nagenieten in Cerise

Geniet heerlijk na in Cerise Grand Café. Dé plek om na de voorstelling de avond ontspannen af te sluiten met een borrelplankje en een glas wijn. Of kies een van onze andere borrelhapjes. Ontdek het zelf in Cerise.
Tribute To The Cats Band