Voorzieningen

Voorzieningen

Om jou als bezoeker een prettige voorstelling te bieden hebben we ervoor gezorgd dat je nergens meer aan hoeft te denken. Zo hebben wij voor de allerkleinste theaterbezoekers stoelverhogers voor ingang A en ingang B liggen. Ook hebben we faciliteiten zodat rolstoelgebruikers en slechthorende net zo kunnen genieten als alle anderen.

Stoelverhogers

Iedereen moet kunnen genieten van het theater, jong en oud. Om ervoor te zorgen dat ook de allerkleinste theaterbezoekers goed zicht hebben op het podium hebben we stoelverhogers liggen voor ingang A en ingang B. Zo heb jij geen last van die lange volwassenen! Je kan ze gratis voor aanvang van de voorstelling pakken en na de voorstelling weer netjes terugleggen.

Rolstoelgebruikers en slechthorenden

Aan weerszijde van het theater en op verschillende plekken op rij 12 hebben wij prachtige plekken met goed zicht op het podium. Deze zijn perfect voor rolstoelgebruikers omdat deze direct bij ingang A en ingang B staan. Zo hoef je niet langs verschillende rijen stoelen of een of meerdere trappen op. Mocht je een van deze rolstoelplekken willen reserveren dan kan dit uitsluitend per telefoon of mail. Via de website zijn rolstoelplaatsen niet te reserveren.

Voor slechthorenden is het mogelijk om gebruik te maken van ons ringleiding systeem.