Kinderen tot en met 12 jaar gratis naar het theater

Vanaf dit seizoen nieuw bij Theater De Oranjerie

In het nieuwe seizoen is het ook in Roermond mogelijk voor kinderen tot 12 jaar om gratis naar familievoorstellingen te gaan!

In navolging van andere theaters in Nederland en na maandenlange inspanningen is het gelukt! Een prachtig resultaat waarmee we hopelijk de volgende generaties inspireren om vaker naar het theater te komen.

Familievoorstellingen zijn niet alleen leuk voor kinderen, maar ook voor ouders en grootouders. Het is een uitje waar de hele familie van kan genieten en waarbij je samen avonturen beleeft en nieuwe werelden ontdekt. 

Het is dé manier om jonge kinderen op een leuke en speelse manier kennis te laten maken met het theater, een bijzondere ervaring die hen nog lang bij zal blijven.

En omdat we dat ieder kind gunnen, mogen alle kinderen tot en met 12 jaar dit seizoen helemaal GRATIS naar alle familievoorstellingen in Theater De Oranjerie & de ECI Cultuurfabriek!


 

Dit allemaal dankzij de steun van stichting Cultuur & Bedrijf Roermond. Bij stichting Cultuur & Bedrijf Roermond staat het bevorderen van cultuur onder jongeren centraal. Ze willen een substantiële bijdrage leveren om cultuur onder jongeren te bevorderen, zodat ieder kind kan genieten van cultuur en theater.

Ervaar een onvergetelijke dag in het theater, maak prachtige herinneringen voor later en kom met de hele familie genieten!

*Per volwassen begeleider mogen er maximaal 4 kinderen gratis naar een voorstelling.

Ook een bijdrage leveren?
Wil je ook een bijdrage leveren aan kinderen gratis naar theater, kijk dan snel op de website van stichting Cultuur & Bedrijf, Theater De Oranjerie of de ECI Cultuurfabriek.

Speciale dank gaat uit naar:
Logo cultuur
 

Nieuwsbericht delen?