Jochem Myjer komt naar Roermond

Op 22 én 23 oktober!

We hebben even moeten wachten, maar na 6 jaar komt Jochem Myjer weer naar Roermond! Voor het laatst in seizoen 2018/2019, maar nu weer terug in het nieuwe seizoen 2024/2025 met een geheel nieuwe voorstelling! Ben jij er ook bij? We leggen je graag uit hoe jij jouw tickets kan bemachtigen online (telefonisch is NIET mogelijk!).

 

Kaartverkoop via loting

Omdat we weten dat de wachtrijen bij Jochem vaak enorm zijn en we iedereen een zorgeloze ticket-aankoop gunnen, werken we deze keer met een inschrijving en loting. Want hoe goed we alles steeds ook voorbereiden, door de extreme druk bij de start van de kaartverkoop liep het helaas niet altijd even soepel.

Daarnaast zorgt deze manier van kaartverkoop er ook voor dat je niet uren van te voren klaar hoeft te zitten voor de (digitale) wachtrij. Je kan je in twee dagen, op ieder moment, inschrijven. Maakt niet uit wanneer, want dat maakt voor de loting helemaal niet uit.

Smart Secure Tickets

Ook de tickets zullen anders zijn dan je van ons gewend bent voor deze voorstelling, omdat we weten dat er normaal veel mee wordt gehandeld voor veel hogere prijzen dan normaal, 

Wil je graag meer weten of hoe het lotingsysteem werkt? Lees dan meer op onze infopagina.

Hoe het werkt: 

Vanaf vandaag, maandag 10 juni tot en met morgen, dinsdag 11 juni, kan jij je inschrijven voor één van de twee voorstellingen via onderstaande knop. Het maakt niet uit wanneer je dat precies doet als het maar binnen dit tijdsvak is. 

Wanneer de inschrijfperiode is verlopen gaan wij aan de slag. In de dagen daarna hoor je zo snel mogelijk of je tot de gelukkigen behoort die een kaartje kunnen kopen. Ben je ingeloot? Dan ontvang je per mail een link van ons waar jij jouw aantal tickets daadwerkelijk mee kan kopen. Houd er wel rekening mee dat deze link maar beperkt geldig is; 48 uur vanaf het moment dat de mail verstuurd is. Doe binnen die 48 uur je aankoop, anders vervallen je tickets.

Tickets voor Jochem Myjer zijn niet verhandelbaar doordat wij gebruik maken van Smart Secure Tickets.
 

Nieuwsbericht delen?