Frank Boeijen
genre Muziek
Gesloten
Testvoorstelling

Frank Boeijen

€ 21,50
datum donderdag 15 april do 15 apr
genre 19:30
incl. pauzedrankje
genre Muziek
Gesloten
Testvoorstelling

Frank Boeijen

€ 21,50
datum donderdag 15 april do 15 apr
genre 19:30
incl. pauzedrankje
Voor deze voorstelling is een negatieve corona-test verplicht.

Over de voorstelling

Let op: Dit betreft een testvoorstelling. Hiervoor gelden extra maatregels.

Hoe zou de Nederlandstalige popmuziek eruit zien zonder Frank Boeijen? In een carrière die inmiddels veertig jaar beslaat, heeft hij het genre mede vormgegeven.

We kennen de hits allemaal:. Zwart Wit, De Verzoening, Zeg me dat het niet zo is en Kronenburg Park, inmiddels solide verankerd in het collectieve geheugen.

Helaas heeft het virus ook de theatertournee van 2021 doen cancellen. Hoe bijzonder is het dan ook om Frank Boeijen nu live te kunnen zien optreden in Theater De Oranjerie bij een testvoorstelling. Met zijn oude muzikale strijdmakkers Ger Hoeijmakers, Peter van Benthem en Charles Nagtzaam neemt Frank je mee op een muzikale reis door de tijd, waarin ook nieuwe nummers niet zullen ontbreken.

Testvoorstelling

Om op de avond zelf toegang te krijgen tot de voorstelling is een negatieve coronatest verplicht.

Deze wordt kosteloos afgenomen in een XL-snelteststraat. Bent u positief getest? Geen zorgen dan annuleren wij jouw tickets kosteloos. Lees alles over het testen en de overige maatregelen op onze informatiepagina.

Nagenieten in Cerise

Geniet heerlijk na in Cerise Grand Café. Dé plek om na de voorstelling de avond ontspannen af te sluiten met een borrelplankje en een glas wijn. Of kies een van onze andere borrelhapjes. Ontdek het zelf in Cerise.