Frans Pollux
genre Muziek
Gesloten
Testvoorstelling

Frans Pollux

€ 21,50
datum woensdag 14 april wo 14 apr
genre 19:30
incl. pauzedrankje
genre Muziek
Gesloten
Testvoorstelling

Frans Pollux

€ 21,50
datum woensdag 14 april wo 14 apr
genre 19:30
incl. pauzedrankje
Voor deze voorstelling is een negatieve corona-test verplicht.

Over de voorstelling

Let op: Dit betreft een testvoorstelling. Hiervoor gelden extra maatregels.

Bijna vijfentwintig jaar staat Venlonaar Frans Pollux (1977) met een gitaar op de bühne. In die tijd schreef hij zo’n 250 liedjes en werkte hij mee aan meer dan 25 albums. Allemaal in het Venloos dialect. Zijn nummer Hald mich ‘s vas van z’n eerste band Neet oét Lottum is een vaste waarde in de Top 2000 en werd al eens gekozen tot mooiste Limburgse liedje allertijden.

Met zijn band Pollux (BJ Baartmans, Emil Szarkowicz & Rob Geboers) maakte hij drie solo-albums en deed hij verschillende tours. Hij verbindt zijn liedjes met kleine verhalen over grote zaken. 

Frans praat je tussen de liedjes door uit de lockdownblues. En de muzikanten Emil, Rob en BJ laten je voelen dat festivalzomers er ooit weer gaan komen. 'Pollux duit de deur aop'.

Testvoorstelling

Om op de avond zelf toegang te krijgen tot de voorstelling is een negatieve coronatest verplicht.

Deze wordt kosteloos afgenomen in een XL-snelteststraat. Bent u positief getest? Geen zorgen dan annuleren wij jouw tickets kosteloos. Lees alles over het testen en de overige maatregelen op onze informatiepagina.

Nagenieten in Cerise

Geniet heerlijk na in Cerise Grand Café. Dé plek om na de voorstelling de avond ontspannen af te sluiten met een borrelplankje en een glas wijn. Of kies een van onze andere borrelhapjes. Ontdek het zelf in Cerise.
Frans Pollux