Bouwblog

Wij zijn begonnen!

Op weg naar een nieuw theater

Het is dan ein-de-lijk zover: de laatste theatervoorstelling heeft plaatsgevonden en dat betekent dat de verbouwing van het theater dan nu écht gaat beginnen!

In samenwerking met de provincie Limburg en de Gemeente Roermond gaan wij ons prachtige theater uit de jaren 70 geheel renoveren. Van top tot teen wordt alles gestript en opnieuw opgebouwd. De gehele theatertechniek wordt afgebroken en vervangen en het complete interieur van de theaterzaal en de foyers wordt vernieuwd. En uiteraard de klimaatbeheersing en de akoestiek zal volledig worden geoptimaliseerd! 

Ons eigen bouwteam, onder leiding van Henk Luiten, maakte afgelopen week al vol enthousiasme een start aan de sloop van het theater. Meteen na de laatste theatervoorstelling pakte hij z'n kans om geen minuut langer te verspillen en zelf de eerste sloopwerkzaamheden uit te voeren! Uiteraard met een grote knipoog.

Rob Polman verwacht dat we jou in juni 2023 weer mogen verwelkomen in een prachtig nieuw theater. Wil jij tot die tijd niks missen? Volg ons dan op onze Instagram en Facebookpagina. Hou ook zeker onze bouwblog in de gaten, want alleen hier uploaden we elke week exclusieve content waarmee we jou een kijkje achter de schermen geven bij onze grote verbouwing!

Nieuwsbericht delen?