Bouwblog

Bouwupdate: Week 5

De transformatie van één week

Het is weer maandag, en dat betekent dat het tijd is voor weer een nieuwe bouwupdate. En wat voor een! 

De mannen zijn al aardig opgeschoten met al het sloopwerk! Kleinere ruimtes, zoals de kleedkamers, zijn volledig verdwenen en getransformeerd in één grote kale ruimte. Muren zijn gesloopt, leidingen zijn verwijderd en het puin wordt afgevoerd. 

Het is werkelijk fascinerend om te zien hoe de vakmannen hun werkvoertuigen onder controle hebben. Met gemak besturen ze de voertuigen, waarmee ze in een paar seconden het puin van plek A naar B verplaatsen. Op plek B staat vervolgens weer een andere machine klaar om de kleinere containers naar buiten te slepen en in de grote container te gooien. Fantastisch werk mannen!

Het aanzicht van het theater is koeltjes, grijs en leeg. Veel van de metalen paaltjes waaraan de theaterstoelen bevestigd zaten, zijn letterlijk met de grond gelijk gemaakt. Je kunt nog wel zien waar ze precies zaten. Verder is het klimaat erg benauwd in de theaterzaal en galmt er heel wat lawaai door de lege ruimte. Check de foto's hieronder voor de echte beleving!

 

Natuurlijk hebben we ook deze week weer een video voor je in elkaar gezet. Dit keer met beelden van de enorme vooruitgang die er al gemaakt is, maar ook live beelden van de vakmannen die aan het werk zijn. We wensen je veel kijkplezier!

Ben jij benieuwd wat er gebeurt in week 6 van de verbouwing? Volg ons dan op onze Instagram en Facebookpagina en hou ook zeker onze bouwblog in de gaten, want alleen hier uploaden we elke week exclusieve content waarmee we jou een kijkje achter de schermen geven!

Nieuwsbericht delen?