Bouwblog

Bouwupdate: Week 4

Dit is het echte werk!

Vorige week konden we zien hoe er een grote constructie werd gebouwd op de theatervloer, zodat de werkmannen met grof geschut de vloer op konden rijden. Ook is de zaallichtbrug naar beneden getakeld en door de vakmannen verwijderdWil je het allemaal nog even terug zien? Klik dan hier.

Wat is er nu nog meer gebeurt deze week? Als eerste is de sparing voor de nieuwe lift aangelegd. Dit is een in het beton aangebrachte uitsparing zodat ze hier later de lift kunnen bouwen. Hoe dat eruit ziet? Check de foto's hier onder!

Verder zijn alle waterleidingen afgesloten, want letterlijk alles wordt er nu uitgesloopt, dus ook de leidingen. De sloop van het artiestencafé, de kleedkamers en de sociëteit is hiermee in volle gang gezet! Ook het bekende trappenhuis langs Cerise is niet meer terug te herkennen. De tapijten zijn eruit gehaald en de toiletten liggen helemaal in puin. Voor de beelden zie de video hieronder!

Ben jij benieuwd wat er gebeurt in week 5 van de verbouwing? Volg ons dan op onze Instagram en Facebookpagina en hou ook zeker onze bouwblog in de gaten, want alleen hier uploaden we elke week exclusieve content waarmee we jou een kijkje achter de schermen geven!

Nieuwsbericht delen?