Start verkoop nieuwe seizoen!

Theater De Oranjerie. Mooier dan ooit.

Vanaf woensdag 16 juni 12:00 presenteren wij ons nieuwe programma. Deze is dan volledig te bekijken op onze website. Een leuke voorstelling gevonden? Tickets boeken kan gemakkelijk en snel vanaf vrijdag 18 juni 12:00. Zo heb jij voldoende tijd om het gehele programma door te pluizen en jouw favoriete voorstellingen te vinden, zonder dat ze meteen uitverkocht zijn.

Geen theatermagazine
Voor alle theater gelden momenteel nog steeds beperkende maatregelen. Hierdoor kan het voorkomen dat een voorstelling alsnog wordt geannuleerd of verplaatst. Daarom is besloten om ook dit seizoen geen theatermagazine uit te brengen. Door de voorstellingen alleen online te presenteren zorgen we ervoor dat we bij wijzigingen snel kunnen schakelen en jou altijd de juiste informatie geven.

Start nieuwe seizoen
Zit jij er klaar voor? Hier nog even de datum waarop wij van start gaan!

  • Woensdag 16 juni, 12:00 - Programma seizoen 2021-2022 online
  • Vrijdag 18 juni, 12:00 - Start verkoop!

Tickets bestellen
De nieuwe voorstellingen zijn geprogrammeerd vanaf september. Wij gaan er vanuit dat tegen die tijd, volgens het openingsplan van de overheid, er geen basisregels meer zijn. Alle voorstellingen worden dan ook regulier verkocht met 100% bezetting en zonder de 1,5m regel. Mochten er alsnog beperkende maatregelen gelden rond jouw voorstelling dan krijg je hier per mail bericht over.

Tickets bestellen gaat snel en gemakkelijk online. Heb jij al eerder tickets gekocht bij ons? Dan hoef je alleen nog maar jouw emailadres in te vullen om de tickets af te rekenen. Online betalen is eenvoudig en loopt via onze payment provider Mollie. Ook is het mogelijk om tickets per telefoon te bestellen door onze theaterkassa te bellen op 0475 391 491. We vragen dan wel om je tickets binnen 14 dagen te betalen, anders vervallen je tickets.

Nieuwsbericht delen?